Bugün cihazı inceleme imkanına eriştim TeknoSA görevlisi biraz kıl olmuştur sanırım bana ama değdi cihaz hakkında oldukça fazla fikir edindim.
Şimdi cihaz boyut olarak 3.2 inç bir ekrana sahip bunun yanında da çok kibar bir kasa bunu daha elinize almadan hissediyorsunuz. Oldukça da ince bir telefon sadece siyah rengi bulunduğundan onu görme şansım oldu ama oldukça karizma duruyor.
Ekranın kapasitif olması ve belli yerlerde çoklu dokunma desteğini vermesi gerçekten başarılı olmuş ekranı iPhone ile kıyaslanacak kadar yakın hıza sahip bunun yanında bence Android 2.1 ile gelen bu HTC kesinlikle iOS'tan daha hızlı ve bu da Android'in pazar payının bu denli yükselmesini açıklıyor.
Microsoft'un geçtiğimiz günlerde Android'i kötüleyip Windows Mobile 7'nin avantajlarını öne sürse de sonuçta daha pazara çıkmasına zaman var ve ne olacağı meçhul tamam Vista'dan sonra Windows 7 ile oldukça iyi bir başarı yakalasa da WM nin ne olacağı meçhul ama Android hali hazırda ne olduğu apaçık ortada.
HTC Sense arayüzü de dokunmatik açısından daha da kolaylık sağlamış alttaki optik kontrolcüye elimi sürme gereği bile duymadım. Bugün alacaktım ama kredi kartım kesillmediğinden bayramdan sonra ilk işim bir HTC Wildfire almak olacak. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Bunun dışında ise alıp da kullanma fırsatı yakalamış arkadaşlar avantaj ve dezavantajlarını paylaşırlarsa sevinirim. Cİhazın şarjı arkadaşın telefonu yeni 1 haftalık bir cihaz olduğundan ve sürekli 3G açık olduğundan 1,5 gün dayanabiliyormuş fakat bu da kullanıma göre değişecektir.