HTC Wildfire Hakkında Yorumlarınız Nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi cihazı tercih ederdiniz?

• Kullanılan toplam oy
    79
Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
HTC Wildfire Hakkında Yorumlarınız Nelerdir?
oldukça yeni bir cihaz ve sadece Teknosa'da 699 TL etiketle satışa sunuldu Android 2.1 sürümü ile gelen cihazda Kapasitif ekran ve Çoklu Dokunma desteği ile birlikte gelmekte.

Üzerinde HTC Sense arayüzü ile gelen bu cihaz sizce alınması gereken bir telefon mu? Yorumlarınızı bekliyorum özellikle Android kullanan arkadaşlardan.

• Beğen
Tepkiler: serif55

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
Bugün cihazı inceleme imkanına eriştim TeknoSA görevlisi biraz kıl olmuştur sanırım bana ama değdi cihaz hakkında oldukça fazla fikir edindim.

Şimdi cihaz boyut olarak 3.2 inç bir ekrana sahip bunun yanında da çok kibar bir kasa bunu daha elinize almadan hissediyorsunuz. Oldukça da ince bir telefon sadece siyah rengi bulunduğundan onu görme şansım oldu ama oldukça karizma duruyor.

Ekranın kapasitif olması ve belli yerlerde çoklu dokunma desteğini vermesi gerçekten başarılı olmuş ekranı iPhone ile kıyaslanacak kadar yakın hıza sahip bunun yanında bence Android 2.1 ile gelen bu HTC kesinlikle iOS'tan daha hızlı ve bu da Android'in pazar payının bu denli yükselmesini açıklıyor.

Microsoft'un geçtiğimiz günlerde Android'i kötüleyip Windows Mobile 7'nin avantajlarını öne sürse de sonuçta daha pazara çıkmasına zaman var ve ne olacağı meçhul tamam Vista'dan sonra Windows 7 ile oldukça iyi bir başarı yakalasa da WM nin ne olacağı meçhul ama Android hali hazırda ne olduğu apaçık ortada.

HTC Sense arayüzü de dokunmatik açısından daha da kolaylık sağlamış alttaki optik kontrolcüye elimi sürme gereği bile duymadım. Bugün alacaktım ama kredi kartım kesillmediğinden bayramdan sonra ilk işim bir HTC Wildfire almak olacak. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Bunun dışında ise alıp da kullanma fırsatı yakalamış arkadaşlar avantaj ve dezavantajlarını paylaşırlarsa sevinirim. Cİhazın şarjı arkadaşın telefonu yeni 1 haftalık bir cihaz olduğundan ve sürekli 3G açık olduğundan 1,5 gün dayanabiliyormuş fakat bu da kullanıma göre değişecektir.

atakax

atakax

Üye
hocam işlemcisi diğer androidlere göre düşük biraz 528 mhz (1ghz li androidler varken düşük kalıyor yanlarında) ben tereddutlu yaklas derim biraz millet alsın kullansın ona göre kararını sen ver ama android iyidir ;) ios sevmiyorsanız android alın diğerlerine hiç bulaşmayın derim

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
iOS sevilir sevilmesine ama sırf trend diye o parayı o hiç bir özelliği olmayan ısırılmış elmaya vermem! Doğru söylüyorsun zaten Beyaz rengini bekliyorum. 1GHz olan Android'lere örnek verebilir misin? Hatta bir anket ekleyeceğim renk konusunda

Hangi rengi tercih etmeliyim? Beyaz şuan stoklarda yok!

atakax

atakax

Üye
1 ghz olan androidler desire nexus legend galaxy s evo 4g başka gelmedi şuan aklıma renk olarak beyaz daha şık duruyor bence

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
iPhone'nun en büyük özelliği mükemmel web'de dolaşabilme kabiliyeti ama bu da benim ihtiyacım olan bir husus değil işim gereği sürekli pc başındayım keza akşamda evde nete sahibim oyunlar vs. gelince PC'de oyun oynama konusunda tukunluk derecesindeyim. Yani iPhone'nun bana hitap eden bir tarafı yok. Android ise ki HTC Wildfire'ı seçmemdeki neden hız+çoklu dokunma başka da bir şey yok.

atakax : Yalnız bahsettiğin 1GHz telefonlar Türkiye'de yasal olarak mevcut değiller. BU Wildfire'ın da işlemcisi yavaş olduğu gibi Android 2.1'in sahip olduğu ekran çözünürlüğünden çok geri bir çözünürlüğe sahip.

Bilmiyorum oldukça kararsızım!

lorendella

Üye
Ekra çözünürlüğü 320x240. İnternetteki yabancı forumlarda bu çözünürlüğün düşük olması sebebiyle bazı kaliteli uygulamaların ve oyunların kurulabilse bile oynanamadığı yazılıyordu.

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
Sonuç? Yani bu cihaz da alınabilir değil bana sıfır olmak şartı ile 700 TL'ye kadar bu özellik aralığında bir cihaz önermeniz mümkün mü?

mkusdogan

Üye
İki hafta oldu alalı teknosadan önceki telefonum 5800 dı iki tel. arasında kıyaslama yaparsak yani dokunmatiği yeter wildfire ın çok keyifli oluyor çok hassas ısıya duyarlı olduğu için.. bi iki günde alıştım yeni ekrana..
İşlemci hızına takılmayın çok hızlı bir telefon ayrıca ram'in de 384mb olması önemli bir faktör bence tek eksiği ekran çözünürlüğü biraz düşük ama yeni nesil bi ekran olduğu için fazla sırıtmıyor kısaca ben memnunum ..

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
Valla içime su serptin açıkçası ben de 10 gün 5800 kullandım çok şükür ki arızalı çıktı iade edip paramı geri aldım! Bu kadar berbat bir cihaz görmedim hayatımda. O paraya o kadar ama memnun değildim açıkçası.

Teknosa da baktım ekran gerçekten hızlı işlemci hızı da pek umurumda değil çünkü eskiden uğraşmaya vaktim kalıyordu ama artık rom değiştir vs uğraşamam vaktim yok! alıp salt hali ile kullanacağım zaten.

Tek takıldığım ekran çözünürlüğüydü baktığımda ben de rahatsız olmadım açıkçası senden ricam kapalı mekanda ve açık mekan da çekilmiş tam boyutlu 1-2 fotoğraf paylaşabilir misin?

Samsung Monte de cazip geliyor fiyat performans açısından ama Samsung'lar bana mı denk geldi bilmiyorum ama çok arıza yapıyor.

Kutu içeriğini sayabilir misin hafıza kartı çıktı mı? Şarj süresi nasıl?

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
HTC Wildfire aldım konuya göstermiş olduğunuz ilgi alaka için teşekkürler.

modras

Üye
Telefon nasil hocam? 5 gundur kullaniyorsun sanirim, ilk yorumlarin nelerdir? Benim gibi yeni alacaklar icin aktarirsan sevinirim :)

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
5800'dan sonra ekran iPhone gibi zaten kapasitif ve çoklu dokunma desteği yanında aynı ekran. Çözünürlük düşük bazı uygulamalarda sorun oluyor.

Kamerası kesinlikle N serisi Nokia'lardan kötü ama Samsung'lardan kat ve kat iyi.

Şarjı ne kadar gidiyor tam bilemiyorum hep usbye bağladığımdan şarj oluyor.

Devamı gelecek... 699 TL'ye alınır bence... Ben Axess TeknoSA indirimi ile 649 TL / 10 Taksit aldım

Çok şık!!! ve hızlı...

gurhanx

Üye
Wildfire 'ı bir aydır kullanıyorum. Türkiye versiyonunu teknosadan aldım. Ama kısıtlamalar vardır. ona rağmen dışardan program yükleyerek bişiler yapabildim. Ancak 2,2 froyo yüklemesini internetten bulduğum dökümanlarla yaptım. makineye android market facebook ve yahoo eklendi. ve en önemlilerden biri hotspot. şimdi daha memnunum makineden. üstelik web browser dahada hızlı. ekran kalitesi herkesin malumu. Ama telefonumda oturupta hd film izlemiyorum. Ekran performans sıralamamda arka sıralarda. Wildfire ekranı çözünürlüğü kötü olsada bir çok telefonun ekranından daha düzgün bir ölçüsü var. Ne çok büyük nede çok küçük. İşlemci daha hızlı olabilirdi elbet parası karşılığında...

Üst Alt