arkadaslar note2 var bende 4.3 surumlu ıkıncı el aldım garantısıde var ancak telelfonu aldıgım arkadas telefonu bana satmazdan once root yapmıs habberım yoktu..sonrasında google play e kayıt yapmaya calıstıkca telefon hep sunucu ıle guvenlı bır baglantı kurulamadı dıyor bu gecıcı bır sorun olabılır fln fılan aynı hata yanı..neyse bende servıse gonderdım boyle bır sorunum var dıye onlarda cıhazımın garantı dısı kaldıgını soyledı neden dedıgımde ıse cıhazı root yaparak garantı dısı bıraktınız dedı pekı dedım ben kendım rootyaparsam google play e tekrar kayıt yapabılırmıyım fln dedım onlarda bana hayır dedı artık bu telefon u samsung kayıt altına aldı falan fılan google play e kayıt olmazsınız dıyor guncelleme alamazsınız dıyor ama bır kereye mahsus telefona yazılımını atmıslar ancak eskı surum 4.1.2 surumu sımdı google play e gırıyor ama dıyor bu gecıcı bır cozum dedıler bana ılerde aynı hatayı verebılır dedıler ıcıme kurt dusurduler sımdı ben ne yapayım telefonu ıademı edeyım yoksa bu telefonu alsam kendıım root atsam yenıden duzeltebılırmıyım,servıs benı kekledımı artık bu telefon olmaz dıye ne yapacagımı bılmıyorum root gerı alınmaz fln dedı ancak anakartı degısmenız gerek dedı bunun ıcınde 700tl talep ettıler servıs root u gerı alma eskıye donme gıbı bır teknolojı yok dıyor cıhazın yazılım guncellemesı yap dedıgımde sımdıde ağ veya sunucu hatası nedeniyleürün bilgisi güncellenemedi diye uyarı geliyor ne yapmam gerek...ACILL YARDIM EDIN LUTFEN