Htc Wildfire Google Play sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
Htc Wildfire Google Play sorunu
arkadslar teletonum rootlu cyanogenmod7 yuklu cihazim HTC wildfire google play storenin 3.5.15 guncellemesini yaptktan sonra tikladim ilk devam diye bir yazi cikiyor tikliyorm birdaha giriyorum google play store ye ve yukleniyor yazisi geliyor ekrana ayarlar falanda aciliyor ama 5 saniye sonra uygulama beklenmedik sekilde durduruldu yazisi ekrana geliyor kapaniyor lutfen yardim edin magdurum yardimci olursaniz sevinirim.

mancukya

Üye
Titanium backup ile market üstüne gel datalari sil olmazsa gene calismazsa marketi komple silmek zorundasin

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
o bir programmi ?biraz daha aciklayabilirmisin lutfen .ayrica soylemeyi unuttm yardimci olursa 2.3.7 android surumu kuulaniyorum. lisans sozlesmesi bile aciliyor o hatanin arkasinda ama kapatmk zorunda kaliyorum o soyledigin cozumu birazdaha aciklayabilirsen sevinirm ve denerim. ve linkini atarsan titanium backup pro sunu iyi olur :) birde sildikten sonra napacagim.

---------- Eklendi @ 09:16:39 ---------- Yazıldı @ 07:33:16 ----------

lutfrn bu sorunumu cozunuz tesekkurler.

mancukya

Üye
Cyanogen sürüm kurduktan sonra gene recoveryden Gapslari kurmaniz gerekiyor güncelleme sorun varsa Titanium marketde olan bir program bedava onunla market üstüne gel söyledigimi yap genede calismiyorsa Google play son sürüm apksini paylasiriz.

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogen sürüm kurduktan sonra gene recoveryden Gapslari kurmaniz gerekiyor güncelleme sorun varsa Titanium marketde olan bir program bedava onunla market üstüne gel söyledigimi yap genede calismiyorsa Google play son sürüm apksini paylasiriz.

gaps nedir ve o titanium backup denilen seyi indirdim marketin ustune tikladim dondur calistir kaldir verileri temizle falan var ne yapacagim yani linki falan varsa verirmisin . gaps larin ve backupun linki

Free07

Free07

Üye
arkadaşlar aynı sorun benim de başıma geldi. odinden tekrar rom ekledim sonra da wipe seçeneklerini uyguladım sorun kalmadı.ç wipe cache ve wipe data seçeneklerini mutlaka uygulayın yoksa sorun devam ediyor..

3doydays1

Üye
arkadaşlar aynı sorun benim de başıma geldi. odinden tekrar rom ekledim sonra da wipe seçeneklerini uyguladım sorun kalmadı.ç wipe cache ve wipe data seçeneklerini mutlaka uygulayın yoksa sorun devam ediyor..

Kardeş aynı sorun benim basimada geldi sen sorunu çözmussunde şu anlattıklarini biraz daha açar misin ben anlayamadım

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
Bu ayarlari yaparsabiz sorun cozulur
Menu
Ayarlar
Uygulama yoneticisi
Uygulama tercihleri sıfırlansın mı
Sıfırlayın
Sorun cozulmus olacak.....

uartuk

uartuk

Üye
Cyanogenmod rom kurduktan sonra gapps diye bir dosya indirmen gerekiyor biraz araştır internette google play ile ilgili dosyaların hepsi gapps da mevcut sorun yaşamazsın

onur_27_27

Üye
arkadaslar note2 var bende 4.3 surumlu ıkıncı el aldım garantısıde var ancak telelfonu aldıgım arkadas telefonu bana satmazdan once root yapmıs habberım yoktu..sonrasında google play e kayıt yapmaya calıstıkca telefon hep sunucu ıle guvenlı bır baglantı kurulamadı dıyor bu gecıcı bır sorun olabılır fln fılan aynı hata yanı..neyse bende servıse gonderdım boyle bır sorunum var dıye onlarda cıhazımın garantı dısı kaldıgını soyledı neden dedıgımde ıse cıhazı root yaparak garantı dısı bıraktınız dedı pekı dedım ben kendım rootyaparsam google play e tekrar kayıt yapabılırmıyım fln dedım onlarda bana hayır dedı artık bu telefon u samsung kayıt altına aldı falan fılan google play e kayıt olmazsınız dıyor guncelleme alamazsınız dıyor ama bır kereye mahsus telefona yazılımını atmıslar ancak eskı surum 4.1.2 surumu sımdı google play e gırıyor ama dıyor bu gecıcı bır cozum dedıler bana ılerde aynı hatayı verebılır dedıler ıcıme kurt dusurduler sımdı ben ne yapayım telefonu ıademı edeyım yoksa bu telefonu alsam kendıım root atsam yenıden duzeltebılırmıyım,servıs benı kekledımı artık bu telefon olmaz dıye ne yapacagımı bılmıyorum root gerı alınmaz fln dedı ancak anakartı degısmenız gerek dedı bunun ıcınde 700tl talep ettıler servıs root u gerı alma eskıye donme gıbı bır teknolojı yok dıyor cıhazın yazılım guncellemesı yap dedıgımde sımdıde ağ veya sunucu hatası nedeniyleürün bilgisi güncellenemedi diye uyarı geliyor ne yapmam gerek...ACILL YARDIM EDIN LUTFEN

codblackops2

codblackops2

Üye
arkadaslar note2 var bende 4.3 surumlu ıkıncı el aldım garantısıde var ancak telelfonu aldıgım arkadas telefonu bana satmazdan once root yapmıs habberım yoktu..sonrasında google play e kayıt yapmaya calıstıkca telefon hep sunucu ıle guvenlı bır baglantı kurulamadı dıyor bu gecıcı bır sorun olabılır fln fılan aynı hata yanı..neyse bende servıse gonderdım boyle bır sorunum var dıye onlarda cıhazımın garantı dısı kaldıgını soyledı neden dedıgımde ıse cıhazı root yaparak garantı dısı bıraktınız dedı pekı dedım ben kendım rootyaparsam google play e tekrar kayıt yapabılırmıyım fln dedım onlarda bana hayır dedı artık bu telefon u samsung kayıt altına aldı falan fılan google play e kayıt olmazsınız dıyor guncelleme alamazsınız dıyor ama bır kereye mahsus telefona yazılımını atmıslar ancak eskı surum 4.1.2 surumu sımdı google play e gırıyor ama dıyor bu gecıcı bır cozum dedıler bana ılerde aynı hatayı verebılır dedıler ıcıme kurt dusurduler sımdı ben ne yapayım telefonu ıademı edeyım yoksa bu telefonu alsam kendıım root atsam yenıden duzeltebılırmıyım,servıs benı kekledımı artık bu telefon olmaz dıye ne yapacagımı bılmıyorum root gerı alınmaz fln dedı ancak anakartı degısmenız gerek dedı bunun ıcınde 700tl talep ettıler servıs root u gerı alma eskıye donme gıbı bır teknolojı yok dıyor cıhazın yazılım guncellemesı yap dedıgımde sımdıde ağ veya sunucu hatası nedeniyleürün bilgisi güncellenemedi diye uyarı geliyor ne yapmam gerek...ACILL YARDIM EDIN LUTFEN
O servisten cacık olmaz mumkunse baska yere göster

onur_27_27

Üye
cıhaza unroot yapsam sayacı sıfırlasam versem bısey ayıkırlarmı.....bıde sıstemden garantıdısı oldugu gozukmezmı garantıdısına cıktı ya telefon oyle dedıler

omersenol2001

omersenol2001

Üye
Merhaba arkadaşlar kesin çözümü söyliyim benimde başıma geldi boşuna format atmayın çok kolay Root Explorer ı indirin system etc klasorundeki hots dosyasını silin telefonu yeniden başlatın not:cihazın rootlu olması lazım bi teşekkürü çok görmeyin

krt23

krt23

Üye
bende de olmuştu marketi sistem dosyasından ayırırsan google play store durduruldu hatası alırsın titanium backle sistem apksi yap sorun çozulur

omersenol2001

omersenol2001

Üye
bende de olmuştu marketi sistem dosyasından ayırırsan google play store durduruldu hatası alırsın titanium backle sistem apksi yap sorun çozulur
Ben şimdi freedom kullanınca bu sorunla karşılaşmıştım sonra hotsu silince sorun kalktı ama şimdi telefon kasıyodiye telefonu sıfırladım şimdide google play store durduruldu diyo nasıl düzeltebilirim

krt23

krt23

Üye
Freedomu kullanıp kapatmyorsunuz sonra google play hatası alıp telefona boşa eziyet ediyorsunuz

omersenol2001

omersenol2001

Üye
Ne yapabilirim bildiğin birşey varmi

The Shadow

The Shadow

Üye
Horta gel :karisti:

Takipçi Satın Al

Üst Alt