Uygulama androidimin google ile bağlantisini kopardim pismanim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi
androidimin google ile bağlantisini kopardim pismanim
Evet arkadaslar rootlu sistem kullaniyorum t20 telefon yoigo romu yuklu islemlerde google hizmtleri cok ram kullaniyor dedim google haritalar e posta gmail lacuate(yanlis yazmis olabilirim) google talk vs ptogramlari kaldirdim system app remover ileama yanlis bisey sildim herhalde gmaile giremiyorum yuklesem bile aciliyor bi an beyaz bi ekran geliyor kapaniyor menuye geri donuyor marketide acinca oyle oldu sildim bidaha yukledim yine aynisi oldu ayrica ayarlarda hesaplar ve senkronizasyon kisminda google hesabi yok ve tanimlanmiyor hesap ekle diyince gogle hesabi cikmiyor direk face android programini aciyor yani sorunum suki androidin google apk dosyalarini istiyorum sistem dizinine kopyalayacagim direk cozukur herhalde veya baska cozum varsa acigim he ayrica sistem cok daha temiz hizli oldu kasan programlar kasmiyor artik bos ram en fazla 90oluyordu ida 2dk sonra 20ye dusuyor simdi 110a cikiyor 40la kaliyor surekli tek dezavantaji google ile alakali hicbiryere giremiyorum

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
google'ın ürettiği androidten google uygulamalarını kaldırmak :bilmm

uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi
Yaptik iste marketten uygulama indiremiyorum yardimci olun lutfeeeeeenn :'(

astegon

Üye
Orjinal yazılımını flashlamanı öneririm.

PriZm

PriZm

Üye
Ojinal yazılım flashla.
Google Uygulamaları birbirine zincirle kilitli gibi birsey zaten :D biri gittigi zaman digeride calışmayabiliyor

uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi
Of ya çok kişisel düzenleme yaptım ama bulamazmiyim apk larini veya dosyalarini direk sistem klasörüne kopyalanamaz

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sen bi fabrika ayarlarına dön :) umarım olur

-efşan

-efşan

Üye
Kullandığın rom custom değil mi? Custom Rom ise hafıza kartında yahut bilgisayarında yok mu zip dosyası?
apk dosyalarını paketten ayrıştırıp çak sisteme gitsin.:)

uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi
Anlindan opucem seni aklima gelmedi hic cok sağol :D

Fabrika ayarlari cozum olmadi :)

-efşan

-efşan

Üye
Romdan silinen dosyayı fabrika ayarları geri getirmez :)

sadikbircan

Üye
wipe işlemlerini yapmadan flashla custom romunu hiçbir ayarında gitmez dosyanda üstelik bütün sistem uygulamalarında geri gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...