Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HTC WİLDFİRE Anlayan lütfen gelsin
Sponsorlu Bağlantılar
fegas15
Üye
Konu Sahibi
HTC WİLDFİRE Anlayan lütfen gelsin
Selam arkadaşlar. Geçenlerde htc wildfire android işletim sistemli bi telefon aldım uygulamalar acayip kasıyo neden samsung galaxy youn ile karşılaştırdım özellikleri hemen hemen aynı telefon mu bozuktur format atsam düzelir mi ???
Silinen Üye 2393093
Kapalı Hesap
hangi uygulamaları yuklediniz telefonunuza
messevim
Üye
ben 4 ay wildfire kullandım. Onlarca uygulama Ve oyun yükledm hiçbirin'de karmadı. Yüklediğiniz oyun Ve uygulamaya göre de değişir. Telefonunuza virüs girmiş te olabilir. En iyisi telefonun ayarlarıni sıfırlayn. Veya hafızanın ne kadar kaldığna bakın. Wıldfıre nin hafıza si az. Ayarlar > uygulamalar > yüklü uygulamalardan bakabilirsin.
fegas15
Üye
Konu Sahibi
facebook boots2 drag racing bu kradar hepsini sd karta attım facebook hariç hepsi çok kasıyo
ben 4 ay wildfire kullandım. Onlarca uygulama Ve oyun yükledm hiçbirin'de karmadı. Yüklediğiniz oyun Ve uygulamaya göre de değişir. Telefonunuza virüs girmiş te olabilir. En iyisi telefonun ayarlarıni sıfırlayn. Veya hafızanın ne kadar kaldığna bakın. Wıldfıre nin hafıza si az. Ayarlar > uygulamalar > yüklü uygulamalardan bakabilirsin.