HTC WİLDFİRE Anlayan lütfen gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

fegas15

Üye
    Konu Sahibi
HTC WİLDFİRE Anlayan lütfen gelsin
Selam arkadaşlar. Geçenlerde htc wildfire android işletim sistemli bi telefon aldım uygulamalar acayip kasıyo neden samsung galaxy youn ile karşılaştırdım özellikleri hemen hemen aynı telefon mu bozuktur format atsam düzelir mi ???

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
hangi uygulamaları yuklediniz telefonunuza

messevim

messevim

Üye
ben 4 ay wildfire kullandım. Onlarca uygulama Ve oyun yükledm hiçbirin'de karmadı. Yüklediğiniz oyun Ve uygulamaya göre de değişir. Telefonunuza virüs girmiş te olabilir. En iyisi telefonun ayarlarıni sıfırlayn. Veya hafızanın ne kadar kaldığna bakın. Wıldfıre nin hafıza si az. Ayarlar > uygulamalar > yüklü uygulamalardan bakabilirsin.

fegas15

Üye
    Konu Sahibi
facebook boots2 drag racing bu kradar hepsini sd karta attım facebook hariç hepsi çok kasıyo

- - - Eklendi - - -

ben 4 ay wildfire kullandım. Onlarca uygulama Ve oyun yükledm hiçbirin'de karmadı. Yüklediğiniz oyun Ve uygulamaya göre de değişir. Telefonunuza virüs girmiş te olabilir. En iyisi telefonun ayarlarıni sıfırlayn. Veya hafızanın ne kadar kaldığna bakın. Wıldfıre nin hafıza si az. Ayarlar > uygulamalar > yüklü uygulamalardan bakabilirsin.

kardeşim çok saol dediklerini aynen yaptım düzelmedi :(

messevim

messevim

Üye
facebook boots2 drag racing bu kradar hepsini sd karta attım facebook hariç hepsi çok kasıyo

- - - Eklendi - - -

kardeşim çok saol dediklerini aynen yaptım düzelmedi :(

Bende senin yüklediklerin + daha da fazlası vardı ama kasmıyordu. Format atın gitsin...

fegas15

Üye
    Konu Sahibi
format dediğin fabrika ayarları mı yoksa hard format mı ?

messevim

messevim

Üye
Yok fabrika ayarlari. Herşey silinecek. Ilk aldığın ki gün gibi olacak telefon.

Üst Alt