HTC Wildfire 2.2 Çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

hahoway

Üye
    Konu Sahibi
HTC Wildfire 2.2 Çıktı.
Arkadaşlar Htc sitesinde wildfire 2.2 çıkmış.

Update – HTC Wildfire (Android 2.2) Firmware Over The Air (FOTA) update
Your phone will receive a notification of FOTA update when it is made available. Simply press OK to accept the update via a data connection such as Wi-Fi or GPRS/3G. After installing the update, you can confirm a successful update by confirming the Build number (From the Home Screen go to MENU> Settings> About Phone> Software Information> Build number). The new Build number after the update will be 2.22.405.1. Update: Android 2.2 update. Note:Please back up your data first before upgrading your phone. We recommend using a free Wi-Fi hotspot or an unlimited data plan to apply this update. If not, standard data connection charges may apply. For any questions, please contact us at

• Beğen
Tepkiler: mekanik

svastika

Üye
Sonunda yayınladılar, :oke:.

radiologic

Üye
selamlar,
ben update i gerçekleştiremedim. Eğer yapabildiyseniz beni bilgilendirebilir misiniz?

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
hemen bakalım çıkmışmı :) Teşekkürler...

radiologic

Üye
update i gerçekleştirebildiniz mi? wifi ya da 3g ile denedim there are no updates available.... sizin için bir değişiklik var mı?

sophisticman

Üye
Beyler güncelleme yok diya orda yayınladılarda telefonda bı turlu yayınlayamadılar beklıyoruz yapabılen varsa msj atarsa sevınırım

radiologic

Üye
Ben ne kadar ingilizce olarak mail atsam da cevaplarımı da ingilizce olarka versem de uzun bi mailleşme sonrasında inadına htc türkiye servisinden son olarak gelen mail:

"Sorunuz ile ilgili Android 2.2 Isletim sistemi Turkiye icin suan yapim asamasindadir.Guncelleme hazir oldugunda telefonlara otomatik mesaj olarak gelecektir.Guncellemenin ne zaman yayinlanacagi hakkinda resmi bir bilgiye sahip degiliz."

ilk olarak attıkları cevap da bu. Madem update çıkmadı neden türkiye web sitesinde 2.2 update ile ilgili feed verdiniz soruma cevapları da bizi bu konuda daha fazla bilgilendirebilir misiniz oldu. İş yerimde sabit hat kullanma imkanım olmadığı için mesai saatleri içinde servislerini arayamadım.

Ama arayıp detaylı bilgi almak isteyen varsa ÜCRETSİZ numaraları: 081-128-800-12 (kod: 3115)

Burdan detaylı bilgi alıp paylaşabilirsiniz. Bu kadar zamandır bekliyoruz. sanırım bir müddet daha sabretmemiz lazım. İngiltere'de bulunan bir tanıdık update'i gerçekleştirebildiğini söylemiş. Geri kalan işlemler sadece arayüzün türkçeleştirmesiyle alakalı olsa gerek.

enescebeci

enescebeci

Üye
wildfire güzel mi önerirmisiniz

wanhelsinki

wanhelsinki

Üye
wildfire güzel mi önerirmisiniz
on numara telefon heleki yapabileceklerinin sınırı yok bende iphone3g vardı 4g de dahil olmak üzere exzel programı açamıodu ama wildfire onu bile yapıyor zaman nasıl geçiyo anlamazsın on numara telefon okadar telefon aldım sattım ama bu başka kardeşim 5 mp kamera var 600 tl ye öle bi telefon imkanı yok alamazsın:oke:

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
Süpermiş valla

serkan2060

Üye
Şubatın ortasına kadar sabredin derim ozaman çıkacak

flavio

Üye
2.2 froyo kullanıyorum, navigasyon yazılımı ve wi-fi hotspot eklenmiş

wanhelsinki

wanhelsinki

Üye
arkadaşlar boşuna beklemeyin 2.2 froyo güncellemesini türkiyeye gelmeyecek zaten sadece teknosada olmasından belli ben wildpzzle 8.0.11 yükledim app2 sd entegreli kernelde aynı şekilde ve telefon nasıl bir hal aldı anlatamam şimdi telefondan zevk almaya başladım bu arada sdkarta program kurabiliyorsunuz telefon hafızasına dokunmadan bence 2.2 froyo güncellemesini beklemek yerine rom yükleyip yola devam edin arkadaş şubat ortası demiş mart olur haziran derler bence beklemeyin isteyen olursa yazsın bana yardımcı olurum kurulumda hemde tek tek anlatarak çok kolay hadi kolay gelsin

atakax

atakax

Üye
arkadaşlar boşuna beklemeyin 2.2 froyo güncellemesini türkiyeye gelmeyecek zaten sadece teknosada olmasından belli ben wildpzzle 8.0.11 yükledim app2 sd entegreli kernelde aynı şekilde ve telefon nasıl bir hal aldı anlatamam şimdi telefondan zevk almaya başladım bu arada sdkarta program kurabiliyorsunuz telefon hafızasına dokunmadan bence 2.2 froyo güncellemesini beklemek yerine rom yükleyip yola devam edin arkadaş şubat ortası demiş mart olur haziran derler bence beklemeyin isteyen olursa yazsın bana yardımcı olurum kurulumda hemde tek tek anlatarak çok kolay hadi kolay gelsin

haklısın gerçekten beklemeye değmez garanti zaten benim umrumda değil aksilik sonucu dün gelmiş olmaıs gereken wildfire ım cuma gelecek geldiği gibi bu romu yükleyeceğim :D

radiologic

Üye
Arkadaşlar yine de sabredip official update beklemek isteyenler varsa update gerçekleştiği zaman burdan paylaşabilirsek güzel olur.

--------------- Ekleme ---------------

AYNI GÜN CEVAP YAZMIŞ OLMAK HOŞUMA GİTTİ:D

Akşam 16:50 itibariyle güncelle dediğimde uzuun bir yazı ve sonunda 2.2 ifadesiyle update'i indiriyorum. HTC bu sefer arkadaşların söylediği kadar bekletmedi. Şubat gelmeden sonunda update elimizde:D
İndirme işlemini gerçekleştiriyorum:)
hepimize hayırlı olsun:)

vodafone 3g üzerinden indirerek kurulumu gerçekleştirdim. :aha:

Yaklaşık 10 dakikalık bir işlemden sonra kurulum tamamlandı ve şimdilik herhangi bir sorun yok gibi.
Software version: 2.34.468.3

Market için üzücü haberlerim var. malesef diyorum...telefon ciddi anlamda hızlandı. onun dışında pek bir değişiklik göremedim. flash player versiyonu kontrol edemedim henüz.

valla kimse kusra bakmasın da htc'ye kafam girsin!

Market yok!
Flash Player 10.1 Desteği yok!! (İşlemci kaldırmazmış HTC'nin söylediğine göre!!!)
Sesle internette arama yapma olayı yok!
Boot çok yavaş!
Internet tarayıcıda en ufak bir değişiklik yok.
Performans belki bir miktarcık artıyor ama istediğiniz kadar uygulamaları kill edin zırt pırt saçma uygulamalar tekrardan çalışıyor. doğal olarak şarj pek gitmiyor.

3G - GSM otomatik ya da sadece 3G modunda şarj sorunları yaşayanlar için değişen herhangi birşey yok.hala şebekeyi bulmaya kasarken şarjı emiyor.

Yani HTC'yi kafamda çok büyültmüşün. Kendim elimle flash player'ı yükleyebiliyorsam ki yükledim 10.1, kendi yazdığım 3d mobil flash test uygulamasını da kasılmadan görüntüleyebiliyorsam ki gayet sorunsuz çalışıyor, HTC'ye bir kez daha kafam girsin, ben becerdim siz neyi beceremediniz anlamadım ki!!!!!!.

Ayrıca arkadaşım ben hayvan mıyım? neden benim ülkemde Market Uygulaması resmi olarak yok!!!! Ne satıyosan veririz parasını, fakir miyim lan ben!!:off:

Updatei yapın yapmayın size kalmış. sadece hiçbir değişiklik olmayacağını söylemekte fayda var. App2SD ve Wifi Tethering haricinde.

sophisticman

Üye
beyler yükleme geldi suanda yukluyorum herkeze hayırlı olsun

asiemre

Üye
kim bilip bilmeden gelmyck demiş geldi yükledik kardsm

atakax

atakax

Üye
geldide hiç birşey yokki yine animasyonlu duvarkağıtları (live wallpaper) olayı yok o hairka bence sonra flash player zaten yok markete erişim yok (gerçi bu konu çokta önemli değil applanet daha güzel) set CPU yükleyemiyorsunuz cihaza çok büyük bir hız kazandırıyor orjinal romla hala daha yavaş 2.2 nin wildfire a getirdiği wifi hotspot desteği ve çok az hız artışı daha az batarya custom rom yüklerseniz yukardaki özelliklerin hepsi ek olarak inanılmaz bir şekilde daha fazla şarj yakın zamanda wildfire incelememi yayınlayacağım orada daha net anlatırım getiri ve götürülerini 2.2 nin

wanhelsinki

wanhelsinki

Üye
evet geldi üçün biri geldi ne oldu yüklediniz hele anlatın bakalım market varmı _? yok siz 2.2 yi kısıtlı kullanıyorsunuz hala demek istediğim benim yüklediiğim wildpuzzle v 8.0.11 telefonunnasıl bir hal aldığını burdan anlatmakla olmaz zaten hareketli animasyonlara kadar kullanabiliyorum ki daha bir çok özellik ve üstüne orange yükledim tam 3 sense kullanıyorum

emodog35

Üye
arkadaşlar merhaba bir sorum olucak htc desire yada htc wild fire almak istiyorum aralarında fiyat farkı var baya bu fiyat farkından dolayı wildfire yi seçersem + sı ne olur - si ne olur youtubeden video izleyebilirmiyim en önemlisi bu

Takipçi Satın Al

Üst Alt