ahmetyunlu
Üye
kardeş bende butun işlemleri yaptım custom rom olan [h=2][ROM]RemPuzzleRom_2.2.1 0.7.3-SD TWEAK-STABLE-RAM BOOST-CUSTOMIZABLE [24-08-2011][/h]romu kurdum fakat memnun değilim oyunlarda falan donmalar var yavas bu rom anin kurdugun rom 2.2 miş bnmki 2.1 yalnız bi kaç sorum olacak kullandıgn romda overclock varmı yani işlemci hızın kaç bana biraz riskli gibi geliyor tamam cihaz jızlanır ama sarj süresi falan kısaldımı cihazada zarar vermek istemiyorum yardımcı olursan sevinirim saygılarımla...
----------Eklendi @ 02:10:46 ---------- Yazıldı @ 02:08:33 ----------
kardeş bende butun işlemleri yaptım custom rom olan [ROM]RemPuzzleRom_2.2.1 0.7.3-SD TWEAK-STABLE-RAM BOOST-CUSTOMIZABLE [24-08-2011]
romu kurdum fakat memnun değilim oyunlarda falan donmalar var yavas bu rom anin kurdugun rom 2.2 miş bnmki 2.1 yalnız bi kaç sorum olacak kullandıgn romda overclock varmı yani işlemci hızın kaç bana biraz riskli gibi geliyor tamam cihaz jızlanır ama sarj süresi falan kısaldımı cihazada zarar vermek istemiyorum yardımcı olursan sevinirim saygılarımla... ( WANHELSİNKİ ) bu mesaj sana direk sana yollayamadım sanırım
----------Eklendi @ 02:10:46 ---------- Yazıldı @ 02:08:33 ----------
kardeş bende butun işlemleri yaptım custom rom olan [ROM]RemPuzzleRom_2.2.1 0.7.3-SD TWEAK-STABLE-RAM BOOST-CUSTOMIZABLE [24-08-2011]
romu kurdum fakat memnun değilim oyunlarda falan donmalar var yavas bu rom anin kurdugun rom 2.2 miş bnmki 2.1 yalnız bi kaç sorum olacak kullandıgn romda overclock varmı yani işlemci hızın kaç bana biraz riskli gibi geliyor tamam cihaz jızlanır ama sarj süresi falan kısaldımı cihazada zarar vermek istemiyorum yardımcı olursan sevinirim saygılarımla... ( WANHELSİNKİ ) bu mesaj sana direk sana yollayamadım sanırım