Htc wild fire s LÜTFEN BAKINN ÇOK LAZM !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

utkan35

Üye
    Konu Sahibi
Htc wild fire s LÜTFEN BAKINN ÇOK LAZM !!
Arkadaşlar htc wild fire s telefonum var simdi soyle anlatayım telefon tuşuna basınca tuş takımı ve onun arkasında rehberdeki isimler geliyor ben rehberdeki isimleri istemiyorum sadece tuş takımı olsun çunku bırısı benım telefonudman ararken rehberı gormesını ıstemıyorum bide yanlıslıkla elımız basınca rehberdeki isimler aranıyor örnekteki samsung galaxy ace teki gibi tuşlar ve rehberin ayrı olmasını istiyorum bunun için ne yapmam lazm htc sensemi yukseltıcegım versiyonu 2.1 suan temamı yukluccem yardımcı olursanız çok sevnrim...

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

aydogduali

Üye
arkadaşım sim ve telefon rehberi aktif olursa görünür bunları kapatırsan görünmez

KELGER

KELGER

Üye
Kardeş galaxy kullananlarda orda isim niye yok diye yakınıyorlar , anlamadım bu işi .
Bir yol var rom yükle bende cm7 rom yüklü ama rakamlara basınca üstte rehberden uyumlu olanlar çıkıyor sen başka bir rom bul.

utkan35

Üye
    Konu Sahibi
kardeş galaxy de tuşları ayrı rehberi ayrı seçebilion bende öyle istiyorum öbür türlü biri benım telefondan arama yaparken yanlıslıkla baskalarınının ısmıne basıo veyatta elın kayınca baskasını arıyosun bide sim ve telefon rehberini kapayınca normal rehberde kimse görünmüyor

---------- Eklendi @ 18:16:59 ---------- Yazıldı @ 18:15:03 ----------

tema gibi yada su htc sense le alakalı sanırım onu yükseltebilrimiyim

KayraBey

KayraBey

Üye
Arama programlari var.Android uygulamalar bölümünde arama ve sms kismina gir benim paylastigim bir program var.birde onu yükleyip dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt