HTC U Play adındaki yeni orta seviye akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC U Play adındaki yeni orta seviye akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
HTC, bugün düzenlediği etkinlikte "U Ultra" modeli yanı sıra "U Play" adında bir modelini daha duyurdu.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden birisi olan HTC; bugün yeni bir etkinlik ile 2017'nin ilk akıllı telefon modellerini resmi olarak duyurdu. Firmanın duyurduğu cihazlardan birisi üst seviye donanım özellikleri içeren HTC U Ultra olurken, ayrıca daha düşük donanım özellikleri ile gelen ve orta seviyede konumlandırılan yeni HTC U Play de gün yüzüne çıktı.



HTC U Play akıllı telefon oldukça dikkat çeken bir tasarım içeriyor. Cihazın ön ve arka kısmı cam malzeme içerirken, yan tarafta ise metal çerçeve ile oldukça şık bir görünüm elde edilmiş. HTC U Ultra'da da firma aynı şekilde metal - cam tasarımına yer vermiş.

Yeni HTC U Play akıllı telefonun teknik özelliklerini sizlere sunacak olursak eğer, cihaz 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içermekte. Akıllı telefonun yonga seti ise sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio P10 yonga seti olarak belirlenmiş.

Cihazın sistem belleği 3GB olarak gelirken, ayrıca dahili veri kapasitesi 32GB olarak yer alıyor. 2.500mAh batarya içeren yeni HTC U Play akıllı telefonun arkasında 16MP çözünürlükte kamera bulunduğunu da belirtelim. Diğer taraftan akıllı telefonun Selfie kamerası da 12MP Ultrapixel olarak belirlenmiş.

HTC U Play firmanın yeni Sense görünüşü ile gelirken, ayrıca Google Asistant ve Siri benzeri akıllı sesli asistan da yer almakta.

HTC U Play adındaki yeni orta seviye akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular



Üst Alt