HTC Touch2 telefonu ne kadar iyi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByPercin

Üye
    Konu Sahibi
HTC Touch2 telefonu ne kadar iyi ?
Fiyat olarak en iyi Htc Touch2 telefounu buldum. WiFi, Dokunmatik ekran, Wm İşletim Sistemi herşey var. Ama karar kılamadığım bir konu var ;

Samsung i900 cep telefonunun ikinci eli 400-750 tl arasında var.
HTC Touch2 cep telefonu ikinci eli 400-550 tl.

Samsung i900 cep telefonu üretimden kalkmasına rağmen neden bu kadar hala yüksek ücrette ? HTC Touch2'nin birinci el fiyatı 650 TL'de...
Htc Touch2'nin fiyatı neden düşük ?
birde yatay ekran sensörü varmı bu telefonda ?

anl001

anl001

Üye
abi bende bu telefon var ama kötü özelliği yok sadece ekran yan yatırmak manuel sen yapıyorsun herzaman menüde yan yan yatıramıon die biliorum bunun dışında uygulamada çok sorun yaşadım ben ama araştırdım buldum 6300 kadar bulamasanda buluyorsun başka sorun olursa özelden atarsın

61semih

61semih

Üye
super telefon tek eksıgı kamerasının flası olmaması gayet memnunum kı yenı cıkan x6dan ıslemcısı ram ı daha yuksek cok hızlı bır telefon telefonda bulunan marketplace programından ucretsız oyun ugulama vs ındırebılıyorsun ovi hesabııı telefonun 0 fıyatı tcelde 575 tl

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz

Theori3

Üye
Telefon o kadar iyi olmamasına rağmen yine de nokia 5800 samsung star gibi telefonlardan iyi.

maycry84

Üye
bence htcenin tek sorunu 240*320 olması cözünürlük daha önce pda kullanmadıysanızz elinize aldıgınızda biraz farklı gelebilir. ama xp:) kullandıysanız hiçte farklı gelmiyecek eminim bidee bu fiyata asla bulamazsınız turkcell platinum kampanyası var bu teli 100 lirada aşağıya alabilirsin. bence kacırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt