htc touch2 de ucretsız navıgasyon

Sponsorlu Bağlantılar

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
htc touch2 de ucretsız navıgasyon
touch2 yenı aldım bı ıkı gun oluyo sımdı google maps e ucretsız gırıyor ama bellı bır sınırı varmı 15 30 gun gıbı yada bır yolu varmı ucretsız olmasının

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz, levent69 ve mbekdemir

yeah34

yeah34

Üye
navigasyon programlari war onlari dene derim =)

crackli :D i go 8 tafsiyem gayet guzel ayni tel bendede sitedede programi mevcut

cepnail

Üye
igo 8 kesnlıkler :)

siyahmadde

Üye
I go 8 yukledim HTC touch 3g ye...
Calisti ama "tik.. tik.." diye her saniye surekli sayiyor... Bir sure sonra dayanilmaz hal aliyor. Sizde de oyle mi?
Nasil kurtulunuyor acaba ??
Bu sorunu olmayan programin linkini gecerseniz sevinirim.
Ayrica avrupa haritasini nasil ekleyebilirim??
Tesekkurler.

kubilayakcay

Üye
nasıl kurdunuz bir türlü kuramadım yardım edermisiniz

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
şöyle kullanmıyarak ugrasmadım baska program yuklıyerek sıtede dolu ama bırsuru ıvır zıvırı var ve cıhazı yavaslatsın ıstemıyorm bu ıslemler cunku cok buyuk boyutta bu navıg programları ama anlam veremedıgım bır sey var HATTIMDA KONTOR YUKLUYKEN KONTOR GIDIYOR VE GPS CALISIYOR AMA KONTOR YOKKENDE BULUYOR YERIMI BOYLE BIR SACMALIKMI VAR BU DEDIGIM GOOGLE MAPS TA GECERLI ( I GO 8 YU YUKLEDIM VE YER TESPITI YAPIYOR DEDI VE YAPMADI UZUN SURE BEKLEDIMDE BUTUN AYARLARIDA TAMDI HARITALARI GOSTERYORDU AMA YERIMI BULAMADI )

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz

hidalgolen

Üye
tom tom kur sorunsuz çalışıyor

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
dogrudur ama google maps ı kullanmak ıstıyorum bırcok program kurup telefonu yavaslatmak ıstemıyorum bu sorunu sıkayetım var da dıle getırdım kontor oldugunda gıdıyor ama olmadıgındada gırebılıyorum dıye gereklı acıklamayı yaptılar google maps daha hızlı bulması ıcın ınternetttn ısını halledıyor eger hesapta tl yoksa gps e gecıyor tamamen programla ılgılı emınım tomtom ıse yarıyordur

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz
Takipçi Satın Al

Üst Alt