HTC Touch HD veya Samsung Omnia i900

Sponsorlu Bağlantılar

teronbaran

Üye
    Konu Sahibi
HTC Touch HD veya Samsung Omnia i900
Arkadaşlar ben geçtğimiz yaz Kıbrıs'tan N95 aldım ve bu zaman kadar hep nokia marka cep telefonları kullandım.Ancak artık Nokia benim için sıkıcı olmaya başladı ve bir değişiklik yapmak istiyorum.
İki telefon arasında kararsız kaldım.HTC Touch HD ve Samsung omnia i900.Sizce hangisi almalıyım.Her ikisnde de WM 6.1 yazılımı var.Fikirleriniz benim için değerlidir ve karar vermemde bana yardımcı olacağınızı düşünüyoruz.
Şimdiden teşekkürler.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

:aglaNeden kimse yanıt vermiyo ? :agla

Lütfen bana yardımcı olun

martoniki

Üye
Bütçe problemin yoksa kesinlikle HTC Touch HD derim.. :oke:

venusutarit

venusutarit

Üye
HTC Touch HD geniş ekran daha tatmin edicidir bence bende almak istiyorum en kısa zamanda da alacam.

teronbaran

Üye
    Konu Sahibi
Peki Samsung Omnia II Türkiye'de ne zaman piyasaya çıkacak, bilen varmı?

teronbaran

Üye
    Konu Sahibi

yukarıdaki linketen iki telefonun da karşılaştırmasını görebilirsin

zfemx

Üye
kesinlikle htc touch hd

Alicilik

Üye
kesinlikle touch hd diorum bende nokiadan geçiş yaptım ve memnunum aksesuar ve yedek parçaları için mail atabilirisniz [email protected]

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
samsung derim çünkü
800mhz ilemci
Amoled ekran
1500mAh
720x480, 30fps video çeme yani D1 oluyor
led flaş
MPEG4, WMV, DivX, XviD, H.263, H.264 dosyalarını desekliyor
Bence samsung

walkerterr

walkerterr

Üye
htc ile samsung arasında kalma bence ikisi ayrı dünyaların telefonları ve ayrıca ömür boyu kullanımıyacağın için satarkende para etmesinide düşün ben i 780 kullanıyorum i 900 almaktan son anda vazgeçtim hangi uygulamalar ve özellikleri kullanıcaksan diğer özelliklere boşuna para verme derim bunu da bir düşün derim gönlümde yatan aslan tabiki htc tabi :P ama o kadar paranıda bağlaman yersiz bu krizde

macman

macman

Üye
N73 ten sonra PDA ya geçiş yaptım seninde yapmak istediğin gibi asus kullanıyorum fakat asustan önce HTC touch diamond alcaktım beklemek istemediim için asus aldım. asus iy güzel ama htc gibi baba telefon yok derim kesinlikle HTC özellikle windows mobile işletim sistemine sahio telefonlarda HTC nin 1 numara olduğunu söyliyebilirim.samsung w.m li telefonlara yeni yeni geçiş yaptı fakat HTC de bu hep vardı gerçekten prof. bir telefon istiyosan HTC derim...

misafirgümüş

Üye
Merhaba arkadaşlar bu omnia i900 de route 66 navigasyon kurulumunu yaptım ama bir türlü olmadı string source bilmem ne şeklinde bir hata veriyor bunu nasıl çözebilirim bana lütfen yardımcı olunuz kafayı yedim üç gündür bir türlü olmadı

Üst Alt