Htc touch 2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranas

Üye
    Konu Sahibi
Htc touch 2 mi
Arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum sizce nasıl telefon sesi felan iyimi hızı program oyun felan rahat bulunabiliyo mu

coloniex

coloniex

Üye
HTC nin bildiğim en iyi özelliği windows mobile işletim sistemi olması bu işine yarar mı bilmem ama ona göre programlarda çıkıyor.

61semih

61semih

Üye
oyun ıphone kadar fazla olmasada bulunabılıyor ama oyun ıcın alıyorsan alma fakat cıhaz oldukca hızlıkı x6dan bıle hızlı bır ıslemcısı ve ram rom u var kesınlıkle tavsıye ederım ses cıkısı ıse normal bır xm kadar ıyı degıl ama gayet memnunum cıhazı sakın bır telefonla karsılastırma bende ılk basta o hatayı yatım ama bu ppc kesınlıkle baska bırsey daha nokıa nın flan yuzune bakmazsın benden soylemesı

baranas

Üye
    Konu Sahibi
peki program vs oyun nerden buluyosun bu telefona

61semih

61semih

Üye
google abimiz saolsun turk sıtelerde pek yok ancak forumlarda paylasımlarda bulabılırsın onun dısında yabancı sıtelerden bulabılırsın ppc game app. veya cab uzantılı oyun uygulama araman gerek kı telefondan marketplace uygulamasından ucretsız oyun program vs yuklıyebılırsın wm nın kendı uygulama sıtesı dır ovi hesabıında..

cepnail

Üye
sıddetle tavsıye ederım eger daha once pocket pc kullandıysan farkını anlarsın zaten gayet guzel performanslı bır telefon fıyatına gore cok cok ıyı sorunsuz sekılde 1aydır kullanıyorum

Lacrymosa

Üye
Nasıl Nokia'nın Ovi Mağazı varsa Windows Mobile'ın da Windows Marketplace for Mobile adında uygulama mağazası var.

snowman8

Üye
turkcellin kampanyası uygun mu sizce.

telefonu alırsam program bulma konusunda yardımcı olur musunuz?

Lacrymosa

Üye
Turkcell'in sözleşmi tabii ki piyasa değerinin daha üstü bir rakama denk geliyor.

61semih

61semih

Üye
turkcellden aldım bende sozlesmesız daha uyguna gelıyor pıyasada 600tl cıvarında ben 575tl ye aldım taksıt flanda vade farksız yapabılıyor bazı tim ler bılgıne

maycry84

Üye
turkcell'in su kampanyasıda var. eger platinum'un Varsa yada kullana bi arlkadasın varsa kacırma derim. cok uyguna geliyor bu sekilde :)

--------------- Ekleme ---------------

Elini cabuk tut bence. haticeyi (HTC) kacırmaa :D

byhayat

Üye
bu cihazda Gps var mı acaba

maycry84

Üye
var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt