HTC telefon almayı düşünüyorum HTC kullanıcıları yardım edebilirse çok sevinirim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xeLa

Üye
    Konu Sahibi
HTC telefon almayı düşünüyorum HTC kullanıcıları yardım edebilirse çok sevinirim.
Arkadaşlar HTC markalı bir telefon almayı düşünüyorum.Bu alacağım ilk telefon android sistemli telefon , Android sistemler hakkında bir bilgim yok sizde HTC Incredible S , HTC Desire HD mi almalıyım bunun arasında kaldım veya sizler telefonda android sistem kullandığınız için önerebileceğiniz bir telefon var mı ? Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.En fazla 1300 TL ye kadar çıkabilirim.

rdeniz5555

Üye
alma derim

y n s c n

y n s c n

Üye
HTC özellikle kamera konusunda başarısız, onun dışında baska bi kötü yanının olduğunu bilmiyorum.

Masha

Masha

Üye
HTC'nin pil ömründe de sorunlar olduğu söyleniyor her yerde..
Bilinçlenmeden karar verme derim ben.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Htc Desire S kullanıyorum. Son güncelleme ile telefonu bütün gün elimden düşürmememe ve sürekli mobil şebekeden internet olmasına rağmen şarj 1.5 gün gidiyor. bana göre bir mucize. Camera360 Programı ile DSL makinem ile çekimlerimle kıyaslayacak kadar güzel fotoğraflar çekiyorum. Bence tek olumsuz yanı müzik. .flac desetği yok. ama çokta müzik dinleyen bir kullanıcı değilim. kafana takılan soru varsa sor elimden geldiğince yardımcı olurum.

xeLa

Üye
    Konu Sahibi
Htc Desire S kullanıyorum. Son güncelleme ile telefonu bütün gün elimden düşürmememe ve sürekli mobil şebekeden internet olmasına rağmen şarj 1.5 gün gidiyor. bana göre bir mucize. Camera360 Programı ile DSL makinem ile çekimlerimle kıyaslayacak kadar güzel fotoğraflar çekiyorum. Bence tek olumsuz yanı müzik. .flac desetği yok. ama çokta müzik dinleyen bir kullanıcı değilim. kafana takılan soru varsa sor elimden geldiğince yardımcı olurum.

yardımın için çok teşekkür ediyorum pekala ozaman desire HD mi alayım yoksa incredible S mi ? bunlar arasında hangisi daha iyidir ?

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Valla dostum ben incredible S yanlısıyım. desire hd ile aralarında pek bir fark yok zaten ama nedense incredible S bana daha yakın geliyor ön kamerası var ufak bir artısı.ayrıca batarya ömrü daha uzun ekran boyutuda neredeyse aynı.

----------Eklendi @ 17:13:45 ---------- Yazıldı @ 17:13:25 ----------

ayrıca bütün güncellemelerde incredible S desire HD den daha ön sıralarda

xeLa

Üye
    Konu Sahibi
Valla dostum ben incredible S yanlısıyım. desire hd ile aralarında pek bir fark yok zaten ama nedense incredible S bana daha yakın geliyor ön kamerası var ufak bir artısı.ayrıca batarya ömrü daha uzun ekran boyutuda neredeyse aynı.

----------Eklendi @ 17:13:45 ---------- Yazıldı @ 17:13:25 ----------

ayrıca bütün güncellemelerde incredible S desire HD den daha ön sıralarda

ya kusura bakma cok soru sormus olacam ama birden ben rotayı iphone 4 e çevirmiştim şimdi hangisini almak mantıklı sence iphone 4mü yoksa incredible S mi ?

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
valla bende desire s var arkadaşımda iphone 4 :) takas istiyor üstüne az bir farkla :D sense 3.0 daki etkileyici arayüz gerçekten farklı :) ama diğer yandanda iphone. iphone 4 gerçekten çok güzel bir alet ama apple çok para isteyen bir marka. appstore u doyurman zor herşey parayla. ve herşey iphonelar arasıdna flash yok vs..

xeLa

Üye
    Konu Sahibi
ozaman bna HTC incredible S alma yolu gözüktü umarım pişman olmam kardeşim yardımın için sağol..

Masha

Masha

Üye
Peki neden hep HTC'nin şarj süresinin düşük olduğunu söylüyorlar. Gerçekten kaliteli telefonları var ama kullanıcıları hep pil ömründen şikayetçiler?

[alikan]

[alikan]

Üye
Eğer 1300 tl gibi bir bütçen varsa büyük bir markete gidip HTC EVO 3D yi iyice yakından incele sonra kesin alırsın derim.

gencturk61

Üye
Arkdaslar htc incredible s ve diger modellerinle facebook veya benzeri yerlerde okey oynamak mumkunmu?

elive

elive

Emekli Yönetici
htc 3d evo veya sensetion tavsiyemdir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt