Htc sensation xl almak istiyorum sizce nasıl bir cihaz

Sponsorlu Bağlantılar

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
Htc sensation xl almak istiyorum sizce nasıl bir cihaz
Merhaba
htc sensation xl cep telefonu almak istiyorum iki aylık cihaz kutulu fiyat 850 tl satıcı nakit sıkıntısından dolayı satıyor ve fazla olduğu için ve bende almak istiyorum cumaya kadar zaman verdim almak için fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

taylan08

Üye
hepsiburada da 999 tl ye satıyorlar sıfır cihaz ve beats veriyorlar yanında sırf beats için alınır bence

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
peki özellik olarak iyimidir

fk555897

fk555897

Üye
Donanım olarak biraz düşük olan bir telefon. Desire X almanı öneririm ama bilgin olsun Beats Audio özelliği var. Ancak Beats Audio kulaklık vermiyorlar.

ka_za

ka_za

Üye
850 cok gibi. Kulakligi ne durumda acaba?

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
Kulakliginida veriyor yanında vatan dan alınmış cihaz

FK5896

FK5896

Üye
ben de sensation xl kullanıyorum birçok kişi tasarımının çok güzel olduğunu söylüyor. gerçektende öyle çok dikkat çekiyor. beats audio özelliğinin olması ve kulaklığı ile beraber verilmesi gerçekten çok iyi. kulaklığı çok kaliteli. oyun performanslarında fena sayılmaz. ama donanımları biraz düşük açıkcası. mesela most wanted oynarken kasıyor biraz sonra siyah ekran geliyor kapanıyor falan. bu her oyun da böyle değil tabii. belkide benim cihazda sorun olabilir. diğer kullanıcıların böyle bir şikayeti yok çünkü. kamerasıda iyi. şarjı ekran parlaklığını otomatiğe alırsanız sizi sabahtan akşama kadar idare edebilir.. tarayıcı performansını merak ediyorsanız, o kadarda iyi değil. ama çokta kötü değil. kısacası, müzik seviyorsanız alın bu cihazı. bu arada bilginiz olsun sense 4.0 güncellemesi gelmeyecekmiş. yani cihazın işletim sistemini nasıl gördüyseniz hep öyle kalacak. root atarsanız değişir tabii..

fk555897

fk555897

Üye
Birde arkadaşlar Sensation XL'nin işlemcisi çok düşük. 1 GHz tek çekirdekli işlemci var. Berbat.

Üst Alt