htc sensation ve android yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senam38

Üye
    Konu Sahibi
htc sensation ve android yardim
Arkadaslar wave2 yani bada kullanicisiydim bugun vodafone dan htc sensation aldim androide yabanciyim her markaya uygulama farklimi rot islemi falan diyorlar ne ise yarar nedir yapmamda sakinca varmi uygulamalarin hepsi ucretsizmi tavsiyeleriniz nedir simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim

umutku84

umutku84

Üye
root işlemi iphone'daki jailbreak, symbiandaki hackleme gibidir. rootla tefonun GPU hızını ayarlayabilirsiniz türkiyedeki android markette bütün uygulamalar açık değil. bu uygulamaları açmaya yarar. vs. ancak bu işlem telefonu garanti dışı bırakır. unroot işlemile garanti kapsamına tekrar sokabilirsin.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Hayırlı olsun farkı görünce şaşırıcaksın kardeşim ;)

senam38

Üye
    Konu Sahibi

root işlemi iphone'daki jailbreak, symbiandaki hackleme gibidir. rootla tefonun GPU hızını ayarlayabilirsiniz türkiyedeki android markette bütün uygulamalar açık değil. bu uygulamaları açmaya yarar. vs. ancak bu işlem telefonu garanti dışı bırakır. unroot işlemile garanti kapsamına tekrar sokabilirsin.
sağol kardeş peki unroot işleminden sonra cihaz tekrar garanti kapsamında değilmi anlıyorlarmı yani root işleminin daha önce yapıldığını telefona bir zararı varmı peki bu işlemin

karayel90

karayel90

Üye
Hayır hiç bir zararı yok.
Root işlemi telefonu garanti dışı bırakır ama servise gönderecek olduğunda unroot yaparak garantiyi devam ettirebilirsin

senam38

Üye
    Konu Sahibi
Hayır hiç bir zararı yok.
Root işlemi telefonu garanti dışı bırakır ama servise gönderecek olduğunda unroot yaparak garantiyi devam ettirebilirsin
tmm kardeş yapalım ozaman peki benim telefonum htc sensation markete girdiğimde istediğim her uygulamayı bulamıyorum root işleminden sonra hepsi gelirmi ve tavsiye edersiniz telefon için neler yüklemem lazım

karayel90

karayel90

Üye
Mobilden bağlanıyorum bu adreste root anlatımı varwww.forum.androidli.com/showthread.php?t=48

----------Eklendi @ 11:09:10 ---------- Yazıldı @ 11:01:09 ----------

code.google.com/p/market-enabler/downloads/detail?name=MarketEnabler.apk
Bu adresten indireceğin uygulamayla görünmeyen market uygulamalarını görebilirsin.
Forumda android uygulamalar bölümü var oradan bakabilirsin alternatif olarak applopedi sitesinede bakabilirsin

----------Eklendi @ 11:09:54 ---------- Yazıldı @ 11:09:10 ----------

Başka neler lazım ???

senam38

Üye
    Konu Sahibi
Mobilden bağlanıyorum bu adreste root anlatımı varwww.forum.androidli.com/showthread.php?t=48

----------Eklendi @ 11:09:10 ---------- Yazıldı @ 11:01:09 ----------

code.google.com/p/market-enabler/downloads/detail?name=MarketEnabler.apk
Bu adresten indireceğin uygulamayla görünmeyen market uygulamalarını görebilirsin.
Forumda android uygulamalar bölümü var oradan bakabilirsin alternatif olarak applopedi sitesinede bakabilirsin

----------Eklendi @ 11:09:54 ---------- Yazıldı @ 11:09:10 ----------

Başka neler lazım ???
ya açıkcası telefonu yeni aldım ben root işlemi çok basit ama garanti dışı kalır ibaresi beni irite ediyor samsung wave2 kullandığım ilk zamanlarda böyleydim ama sonradan telefona yüklemediğim costum rom firmware kalmadı biraz kendimi alıştıracağım bu duruma hemen root yapmam ama root işlemsiz istediğim her uygulamayı yükleme şansım varmı mesala benim markette pes11 yok fifa11 yok nfs shift ndrive yok tomtom yok igo yok yok yok yok varmı bunun bi çaresi rootsuz

karayel90

karayel90

Üye
Rootsuzda cihazınız uygulamaları açar
Bu tür uygulamalar forumumuzda var oradan indirin

----------Eklendi @ 11:23:39 ---------- Yazıldı @ 11:21:11 ----------

Zaten root işlemi bir nevi genel yetki veriyo cihazınızda ama root yapmasanızda bi sorun olmaz uygulamalar açısından

senam38

Üye
    Konu Sahibi
Rootsuzda cihazınız uygulamaları açar
Bu tür uygulamalar forumumuzda var oradan indirin

----------Eklendi @ 11:23:39 ---------- Yazıldı @ 11:21:11 ----------

Zaten root işlemi bir nevi genel yetki veriyo cihazınızda ama root yapmasanızda bi sorun olmaz uygulamalar açısından
peki marketimde olmayan uygulamaları nasıl indireceğim apk dosyasıylamı olacak bu iş

karayel90

karayel90

Üye
Evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt