--> htc - sensatıon - tertemiz <--

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selçuk GÜMÜŞ

Üye
    Konu Sahibi
--> htc - sensatıon - tertemiz <--
-Marka/Model/Üretim Yeri: HTC / SENSATION / Taiwan üretimidir.

-Garanti Durumu/Durumu: Yurt dışından getirilip pasaporta kaydettirilmiştir. Garantisi malesef yoktur / İkinci el alıpta kullandığım en temiz telefon diyebilirim. Ekranındaki ışığa tutunca belli olan ufacık bir iki kılcal çizikten başka hiç bir deformesi bulunmamaktadır. ROOt falan filan nesi varsa yapılmıştır. 1.5 ghz çift çekirdek hızında çalışmaktadır ve çok kaliteli bir rom yüklüdür.

-Yanında Verilecekler: Telefonun şahsiyeti, yan sanayi şarj aleti, orjinal usb kablosu ve yan sanayi sıfır poşetinde HTC Innovation kulaklık.(şarj aleti almanızı tavsiye ederim. Ben onu kullanmıyorum. Çok ufakta olsa telefona zarar verme ihtimali var)

-Fiyat/Pazarlık Durumu/Takas: Fiyat 1100 TL / Tok Satıcıyım. Keyfe keder... Satılırsa Evo 3D alırım. O yüzden indirmeyeceğim / EVO 3D ile

-Teslim Tipi/Kargo: İstanbul/Anadolu Yakası + Bursa/Nilüfer'de elden, geriye kalan her yer için havalenin ardından Yurtiçi Kargo veya MNG Kargo ile gönderilecektir. Ciddi alıcılara şubeden teslim kargo benden...

-Diğer Açıklamalar: Referansım DonanımHaber Forumundadır. Oradan profilimi inceleyip bana güvenmemek konusunda ne kadar büyük hata yaptığınızı anlayabilirsiniz
Ayrıca iletişim bilgilerini vermenin forumda yasak olup olmadığını bilmediğimden oradaki bilgilerden bana ulaşabilirsiniz. DH forumda aynı kullanıcı adı ile kayıtlıyım. PMlere çok geç cevap verebilirim. İlan altındaki yorumlar çok uzun zaman sonra görebilirim. En sağlıklısı DH forumdan numaramı almak olur sizin için...

Resimler;

poq

Üye
telefon güzel öncelikle hayırlı satışlar bende bursadayım aslında bu telefonu düşünüyordum taki garantisiz ve kılcal çizikleri olduğunu söylediğiniz ana kadar. bu arada 1.5ghz değil işlemcisi 1.2 ghz orda ufak bi düzeltme yapalım ama telefon ciddi anlamda htc nin en iyisi denilebilir. amerikada satış fiyatı htc desire hd nin çok altında olmasına rağmen yaptığı işler bakımından çok daha etkili bi telefon . hdmi çıkışı bunlara en iyi örnek . ben düşündüm hocamda dediğim gibi garantisi yok , cihaz dışında diğer bütün aparatları çakmaa , 1100 tl de büyük bi mebla onun için size hayırlı satışlar . garantili ve çiziksiz olsaydı alırdım bende mudanyadayım nilüfere gelmem maksimum 20 dakika sürer

Selçuk GÜMÜŞ

Üye
    Konu Sahibi
telefon güzel öncelikle hayırlı satışlar bende bursadayım aslında bu telefonu düşünüyordum taki garantisiz ve kılcal çizikleri olduğunu söylediğiniz ana kadar. bu arada 1.5ghz değil işlemcisi 1.2 ghz orda ufak bi düzeltme yapalım ama telefon ciddi anlamda htc nin en iyisi denilebilir. amerikada satış fiyatı htc desire hd nin çok altında olmasına rağmen yaptığı işler bakımından çok daha etkili bi telefon . hdmi çıkışı bunlara en iyi örnek . ben düşündüm hocamda dediğim gibi garantisi yok , cihaz dışında diğer bütün aparatları çakmaa , 1100 tl de büyük bi mebla onun için size hayırlı satışlar . garantili ve çiziksiz olsaydı alırdım bende mudanyadayım nilüfere gelmem maksimum 20 dakika sürer

öncelikle telefon konusunda çok bilgili olduğumu söylemek isterim. orada 1,5ghz çift çekirdek hızında çalışmaktadır yazıyor. 1,5 ghz işlemcisi vardır denilmiyor. telefona Türkçe'de hız aşırtma denilen overclock işlemi uygulanmıştır. telefonun kullandığı kernel dosyası farklıdır yani. yoksa piyasadaki bir çok telefonun özelliğini hiç araştırmadan sayabilecek birisiyim ve telefon piyasasına fazla ilgiliyim.

bir de tok satıcıyım. alan olursa anlaşırız. yoksa zaten memnunum telefonumdan. kılcal çizikleri sanırım yanlış anladınız öyle telefonun ekranı müslüm gürses konserinden çıkmış asabi delikanlının kolu gibi değil. güneşe veya yüksek ışığa belli bi açıda tutunca belli oluyor. telefonu gören herkes "tertemiz gıcır gıcır alet" diyor. garanti tercih meselesi. hiç bir htc telefonumda garantilik ya da tamirlik bir durumla karşılaşmadım. aksesuar konusunda haklısınız ama dediğim gibi karnım tok benim :)

iyi dileklerinizden ötürü ben teşekkür ederim. saygılar...

mustafa1800

Üye
krdeşim wave 2 ve krşılıgnda 1 miktar para kabul edersen konuşalm ??

Selçuk GÜMÜŞ

Üye
    Konu Sahibi
krdeşim wave 2 ve krşılıgnda 1 miktar para kabul edersen konuşalm ??

bir miktarsa teşekkür ederim. baya bi miktar olursa olabilir (istemediğim bi telefon olduğundan ancak ticari maksatla alırım ve telefonunuzu düşük fiyattan saymak zorunda kalırım)

Selçuk GÜMÜŞ

Üye
    Konu Sahibi
ilan aktiftir. iş dolayısıyla fazla internete giremiyorum. DH den telefon numaramı alıp oradan ulaşırsanız daha sağlıklı olur

murat3702

murat3702

Üye
İstedigin kernel yada firmware i yüklemek çok zor bir olay değil. Pc den anlayan her fert rahatlıkla yükler. Aman aman birseymis gibi lanse etmeyin lütfen

----------Eklendi @ 15:51:12 ---------- Yazıldı @ 15:48:54 ----------

Ayrıca yurtdısı cihaz olması yanında root edilmiş olmasıda dezavantaj. Yazılımsal sorunların yanında overclok yüzünden donanımdal sorunlarda oluşabilir.

Selçuk GÜMÜŞ

Üye
    Konu Sahibi
almazsın o zaman sen de kardeşim!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt