toudelo
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar 2 kere servise verdim 2 sinde de hafıza kartından olabilir formatlayıp kullanın dediler. ilk servisten geldiinde yeni hafıza kartı taktım sorun devam etti. 2. servisten geldiğinde de fat32 ile formatladım ve hala kapanıyor. gene servise vericem gene birşeyi yok dicekler hafıza kartına suç atıp göndericekler. tüketici hakem heyetine başvurucam artık. ancan size sormak istediğim pilinde bir sorun olabilir mi. pilini değiştirsem düzelir mi. uğraşmak pek iste
Arkadaşlar,
Aynı sorun yaklaşık 1 ay önce bende de oldu, servise gönderdim, 10 gün sonra geldi, işte bakımlar yapılmıştır falan filan yazmışlar. Dediğiniz gibi hafıza kartını formatlayın diye yazılmış, bende ilk geldiğinde formatladım öyle taktım, ilk 2-3 hafta bişey olmadı, son 1 haftadır yine aynı sorunla karşılaşıyorum, sanki bana pilden gibi geliyor benimkisi, çünkü kapandığında açınca pil seviyesi çok düşük gösteriyor, birde şimdi 3-4 kere kapat aç yapmak zorunda kalıyorum, sonra şarza takınca açılıyor, servise tekrar vermek istemiyorum, yeni bir batarya ile deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?