htc sensation aldım ama...bi kaç sorunum var..bi yardım :)

Sponsorlu Bağlantılar

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
htc sensation aldım ama...bi kaç sorunum var..bi yardım :)
selam arkadaşlar..öncelikle telefonumdan çok memnun olduğumu belirtmekle beraber bazı anlamadığım yerler var :) ..yardım edebilir misiniz..ben uzatmadan sıralayayım inşallah :)
----ilk sorunum: t9 nasıl açılıyor bulamadım...:ah
----navigasyonu açtığım zaman; google haritalar bu konumda kullanılamıyor..diye uyarı veriyor ve sesli yönlendirme yapmıyor,ben mi beceremedim acaba :aman2: ..
----saat & hava durumu widgeti;;;hava durumu;;;kullanılabilir hava durumu verisi yok diyor...wifi-mobil veri vs açık..ama hava durumu kısmına tıklayınca gösteriyor havayı..
---bu canlı duvar kağıtların batarya tüketimi çok mu olur :)...bi iki tanesini çok sevdim ama batarya yı aşırı tüketir diye de kullanmıyorum :) ..
vereceğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum..şimdilik bu kadar..başka sorunum olur ise yine sizlere sormayı düşünüyorum inşallah :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
T9'u klavye ayarlarından yada yazı yazacağın yerde boş bir yere basılı tutarak açarsın,
google haritalar için ya internet yada gps bağlantın olacak. Yinede olmuyorsa konum ayarlarına bak.
Canlı duvar kağıtları batarya ömrünü kısaltır.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
T9'u klavye ayarlarından yada yazı yazacağın yerde boş bir yere basılı tutarak açarsın,
google haritalar için ya internet yada gps bağlantın olacak. Yinede olmuyorsa konum ayarlarına bak.
Canlı duvar kağıtları batarya ömrünü kısaltır.
qwety klavyeden çıkamıyorum ki :) ..alfasayısal klavyeye geçemiyorum..ayarlarına falan da baktım ama bulamadım :ah

- - - Eklendi - - -

qwety klavyeden çıkamıyorum ki :) ..alfasayısal klavyeye geçemiyorum..ayarlarına falan da baktım ama bulamadım :ah
maps için gps ayarları vs açık hatta wifi de açık ama yine de bu konumda google haritalar kullanılamıyor uyarısı veriyor..

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Ayarlar>Dil ve Klavye>HTC Sense Input>Gelişmiş Ayarlar>Klavye Türleri>Telefon'u seç tamamdır :)

• Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar>Dil ve Klavye>HTC Sense Input>Gelişmiş Ayarlar>Klavye Türleri>Telefon'u seç tamamdır :)
:
Allah senden razı olsun kardeş...:) bişey daha sorayım.mesaj yazarken her harfle basmamda titreme oluyor.onu nasıl duzeltecegim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
:
Allah senden razı olsun kardeş...:) bişey daha sorayım.mesaj yazarken her harfle basmamda titreme oluyor.onu nasıl duzeltecegim.

ayarlar.ekran.dokunmalı geri bildirimi kapat,
dışardayım ve telefon evde bu yüzden gidiş yolu yanlış olabilir.

- - - Eklendi - - -

Pardon yanlış anlamışım. Klavye ayarlarından titreşimi kapat.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
:
Ayarlar > Dil ve Klavye > HTC Sense Input > Titreşimli geri bidirim i kapatman yeterli :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Hayırlı olsun :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Çok teşekkür ediyorum kardeş.:).bir sorum daha olacak kızmaz isen.telefonun rami 768 mb olmasına rağmen görev yoneticisinden neden toplam ram 538mb görünüyor.bi ayarı falan mi var acaba.

- - - Eklendi - - -

TEŞEKKÜR ediyorum kardeş.:)
Niye kızayım abim sormak öğrenmek ne güzel araştır sor tabi ki bildiğimiz kadar cevaplarız. Ram'in bir kısmını cpu gpu yiyebiliyor. Örneğin S3 te de öyle 1 GB Ram den yaklaşık 800 Mb sini kullanabiliyor.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
abeeeeeee :D

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
bende 1 haftadır htc evo kullanıyorum benm sıkıntımda sarjı bugun 4.0 a guncelledım ancak yıne aynı pek bı degısıklık olmadı arkadasmda s2 var 22 saat 20dk dır telefonu acık sarjı %42 benım telefonm 20 saat bıle dayanmıyor en fazla 12 saat :S

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi

niye kızayım abim sormak öğrenmek ne güzel araştır sor tabi ki bildiğimiz kadar cevaplarız. Ram'in bir kısmını cpu gpu yiyebiliyor. örneğin s3 te de öyle 1 gb ram den yaklaşık 800 mb sini kullanabiliyor.
himm :)

abandonware

abandonware

Üye
hayırlı olsun

Üst Alt