aldemirfatih
Üye
htc sensation aldım ama...bi kaç sorunum var..bi yardım :)
selam arkadaşlar..öncelikle telefonumdan çok memnun olduğumu belirtmekle beraber bazı anlamadığım yerler var
..yardım edebilir misiniz..ben uzatmadan sıralayayım inşallah 
----ilk sorunum: t9 nasıl açılıyor bulamadım...
----navigasyonu açtığım zaman; google haritalar bu konumda kullanılamıyor..diye uyarı veriyor ve sesli yönlendirme yapmıyor,ben mi beceremedim acaba
..
----saat & hava durumu widgeti;;;hava durumu;;;kullanılabilir hava durumu verisi yok diyor...wifi-mobil veri vs açık..ama hava durumu kısmına tıklayınca gösteriyor havayı..
---bu canlı duvar kağıtların batarya tüketimi çok mu olur
...bi iki tanesini çok sevdim ama batarya yı aşırı tüketir diye de kullanmıyorum
..
vereceğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum..şimdilik bu kadar..başka sorunum olur ise yine sizlere sormayı düşünüyorum inşallah
..yardım edebilir misiniz..ben uzatmadan sıralayayım inşallah 
----ilk sorunum: t9 nasıl açılıyor bulamadım...

----navigasyonu açtığım zaman; google haritalar bu konumda kullanılamıyor..diye uyarı veriyor ve sesli yönlendirme yapmıyor,ben mi beceremedim acaba
..----saat & hava durumu widgeti;;;hava durumu;;;kullanılabilir hava durumu verisi yok diyor...wifi-mobil veri vs açık..ama hava durumu kısmına tıklayınca gösteriyor havayı..
---bu canlı duvar kağıtların batarya tüketimi çok mu olur
...bi iki tanesini çok sevdim ama batarya yı aşırı tüketir diye de kullanmıyorum
..vereceğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum..şimdilik bu kadar..başka sorunum olur ise yine sizlere sormayı düşünüyorum inşallah