Htc rezound 720p hd ekran 16 gb dahili hafiza 1 gb ram Dual core 1.5 GHZ_4G _ 8 MP_Beats

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
Htc rezound 720p hd ekran 16 gb dahili hafiza 1 gb ram Dual core 1.5 GHZ_4G _ 8 MP_Beats
Cihaz sorunsuzdur.kozmetik olarak 10/8 diyebilirim.htc nin Amerika verizon operatörü için ürettiği özel modellerden biridir
Özellik olarak en büyük özelliği 1280x720p çözünürlüğündeki ekranıdır.342 ppı ile ıphone 4s den bile daha iyi bir ekrana sahiptir.
1 gb ram e 16 gb ilk dahili hafıza eşlik ediyor.ayrıca mikro sd kart desteği ile 32 gb a kadar hafızayı genişletebilirsiniz.
ayrıca 8 mp kamerası ile HD video kaydı yapabilir,mükemmel fotolar çekebilirsiniz.Cihaz mükemmel bir kameraya ve donanıma sahiptir.

cihaz kesinlikle sim kilitsiz olup istediğiniz hatla çalışır durumdadır.
ve ömür boyu kayıt garantisi vardır.kapanma riski sıfırdır.

cihazla beraber orijinal şarj adaptörü, orijinal USB kablosu ve orjinal Sony xperia neo kulaklığı verilecektir.

fiyatı:799 lira olup kesinlikle TAKAS VE PAZARLIK YOKTUR.

Teslimat istanbulda elden nakit satış olarak gerçekleştirilecektir.

fk555897

fk555897

Üye
Türkiyede bu telefon var mıydı?

lazye

lazye

Üye
verızon yazıyo üstünde yurt dısindan gelme..

hotlock

hotlock

Üye
bu resimler gerçek değildir alıntıdır. farklı bir forum sitesinden bir arakadaş satıyordu ordan almış resimleri.

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
bu resimler gerçek değildir alıntıdır. farklı bir forum sitesinden bir arakadaş satıyordu ordan almış resimleri.

Ordakide benim dostum.buradaki nickim farklı sadece.

- - - Eklendi - - -

Cihaz tr de yok.amerikadan gelme.

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
Gerekli düzeltmeler yapıldi.

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
fiyat 750 oldu arkadaşlar.bu cihazı kaçıran çok şey kaçırır.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
param olsa şimdi kardeşime alırdım@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt