HTC Önerilerinize ihtiyacım var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye
Kendi kararın kendi fikrin Mali400 de iyidir zaten.

ikinci el pek tavsiye etmem; çoğu kullanıcı hor kullanıyor. sen bence direk sıfır xperia sola al veya sıfır bi' galaxy advanceye bak.

Diğer konularda dediğim gibi One S'in S4 işlemcilisini bulursan al yoksa S2 almalısın pişman olmazsın

_____kaptan_____ 2 gün önce yeraltı çarşısında One s ve s2 ye bakan sen miydin (Kayseri'de)

yok walla son 1 aydır hiç yer altı çarşısına girmedim / hayırdır noldu ki meraktan soruyorum yani

Benim kuzenim yeralti çarşısına iphone kılıfı bakarken birisi s2 ve one s e bakıyormus da ben de sen misin acaba diye merak ettim

Konu Sahibi
1 aya yakındır yeraltı çarşısına hiç girmedim walla

Konu Sahibi

Ne düşünüyorsunuz karar verebildiniz mi başka sorunuz varsa pm den ulaşabilirsiniz yardımcı olabilirim saygılar...

walla abi ne düşüneceğimiz şu ki; kayseride bulursam uygun S4'lü HTC One S olmazsa uygun bi fiyata SII alcam hayırlısıyla artık her hangi bir sorunum aklıma takılan birşey olduğu zaman Allah'ın izniyle pm kutuna düşerim

Her zaman her konuda beklerim kardeşim illa ki telefon olarak gelme her konu diyorum hayırlısı olsun

Konu Sahibi

Her zaman her konuda beklerim kardeşim illa ki telefon olarak gelme her konu diyorum hayırlısı olsun

Allah razı olsun abi, bu arada Kadir Geceniz de mübarek olsun / birde abi şimdi ben bu 2 cihazdan birini mutlaka alcam, ve benim ilk deneyimim olcak htc de olsa samsung da olsa ilk kez kullancam bu cihazları hele ki android'i ilk kez kullancam kullanım kolaylığı nasıl 2 cihazın ve androidin? Şimdiden teşekkür ederim abi

Seninde Kadir Gecen mübarek olsun kardeşim Bende Android'e One X le merhaba dedim sıkıntı çekmezsin merak etme zaten alacağın cihazların ikiside seni sıkıntıya sokacak cihaz değil sıkıntın olsa da çözeriz Allah'ın izniyle için rahat olsun

Konu Sahibi

Allah razı olsun abi sağolasın

zaten S4 işlemciliyi önerdiler şuan 2.El olarak HTC One S(S4 işlemcili olanını) ve Samsung Galaxy SII ilanlarını inceliyorum yani

ikinci el alacağına git 0 al bence. çünkü herkes telefonunu senin benim kullandığım gibi kullanmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...