HTC One X

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X
arkadaslar HTC one X almak istiyorum kac zamandir. Ama daha almadim. Fikir ve goruslerinizi almak isterdim. Symbian kullandim simdiye kadar. Sizce alinirmi ONE X? O fiyat icin nasil? Bakude 699 Manat idi yeni ciktiginda. 1400 tl kadar. Simdi bir az iner belki

saruman_me

saruman_me

Üye
kardeşim alıcaksan eğer garantili chaz al ben 10 önce aldım süpebir cihaz özeliklede ekranı haika de biraz uygulama sunu var ekran çözünülüğü nedeniyle bazı uygulamala ve oyunlar çalışmıyo ama süpe bi cihaz..garantili al dememin sebebi kayıt işleminde bazen sorun çıabiliyor..

karayel90

karayel90

Üye
Uluslararası garanti vermiyor mu htc yada vermiyorsa cepkask ile sigortalamanı öneririm cihazı kayıtta ise bence pek fazla bi sorun olmaz bende yakın zamanda almayı düşünüyorum

---------- Eklendi @ 08:58:39 ---------- Yazıldı @ 08:52:33 ----------

Ha bu arada telefonu dış ülkeden getirteceksen yeni yasaya göre 100 Tl harç ödenmek zorunda kalacaksın onuda söyleyeyim
Yasa daha yeni çıktı

fullwar

fullwar

Üye
Fiyatı bilmem ama her zaman sıfır cihaz öneririm. Cihaza gelirsek zaten benchmark skorlarının yarısından fazlasında artık Galaxy S2'yi geçebiliyor. Galaxy S2 bazılarında geçsede genelde yeni şampiyon One X gibi. Yani en hızlı cihaz denilebilir.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
bakuden alicam arkadaslar. Azeriyim ve bakude oturuyorum. Dediyiniz garantilerden bi shiy anlamadim :D alirsam yeni alicam. Ama yurt disindan getirirsem 20 liraya falan geciririm buraya. Vergi sorun diyil hall ederim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...