Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriHtc One X wireless görmüyor.? Acil yardim ...
Sponsorlu Bağlantılar
DiaBLoS
Moderator
Konu Sahibi
Htc One X wireless görmüyor.? Acil yardim ...
Arkadaslar , acil yardimlarinizi bekliyorum...
Htc one x hic bir wireless görmüyor? Neden olabilir ?
mürteza16
Üye
Telefonu düşürdün mü veya başka bir şey oldu mu? Çünkü bu gibi durumlarda oluyor. Çözümü wipe data/wipe cache yapmak.
DiaBLoS
Moderator
Konu Sahibi
Ekran degisti , ondan 1 hafta 10 gun sonra böyle bir sorun ortaya cikti.
Abi şimdi evde var babamda one x bunların kronik sorunu wifi çok az çekiyor hatta görmüyor yakındaki wifi bile
çözüm kameranın olduğu yere işlemcinin olduğu yer oraya elinde bastır wifi görür
gerçekten kronik sorun wifi çekmiyor one x lerde
DiaBLoS
Moderator
Konu Sahibi
Nasil yani ? Kamera merceginin oldugu yere bastirdigimiz da wifi görülür mü gercekten ?
Kafa bulmuyorsun degil mi ?Nasil yani ? Kamera merceginin oldugu yere bastirdigimiz da wifi görülür mü gercekten ?
Kafa bulmuyorsun degil mi ?
Nasil yani ? Kamera merceginin oldugu yere bastirdigimiz da wifi görülür mü gercekten ?
Kafa bulmuyorsun degil mi ?Nasil yani ? Kamera merceginin oldugu yere bastirdigimiz da wifi görülür mü gercekten ?
Kafa bulmuyorsun degil mi ?
Abi görme derken şimdi evdeki çok zayıf çekiyor yan odadan görmüyor wifi ama benim disco 3 diş çekiyor sen düşün
kronik sorun çok az wifi çekim gücü var ama işlemcinin oraya elimle bastırınca fulleniyor inanmıyorsan internetten araştır oku
DiaBLoS
Moderator
Konu Sahibi
Kardesim , çekişi fena değildi is görüyordu netice de .
Ama simdi wireless i hic görmüyor.. Modemin yaninda da olsa , hicbir modemi görmüyor?