htc one x vs. lumia 900

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cnrgndz

Üye
    Konu Sahibi
htc one x vs. lumia 900
arkadaşlar bayağı bir telefon baktım önümüzdeki ay yeni bir telefon alacağım son 2 telefon bunlar simdi ben çok oyun oynarım ve internette gezerım bildiğim üzere wp oyun olarak tam gelişmedi ne kadar sürede gelişir? wp da android gibi sistemi sömürüyor mu ? Lumia 900 türkiyeye ne zaman gelir ? Internet performansı ve oyun performansı hangisinin daha iyi ve hangisi gelecek vaat ediyor ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
cok oyun oynarim dersen one x almalisin. Android oyunlarina kiyasla wp oyunlari seni tatmin etmez.Fakat wp cok hizli gelişiyor gunluk ortalama 315 uygulama yukleniyor marketplace e. Lumia900un Turkiye'ye ne zaman gelecegi belirsiz o konuda kesin birşey soylemek zor bu ay icinde lumia800 satişlari başlayacak ama nokia Turkiye sitesinde lumia900 bilgileri de verilmeye başlandi. Gelişim ve önü acik sistem olarak ben wp'yi goruyorum zaten 4gun sonra wp8 tanitildiginda neler olacagini hepberaber gorucez. Ki lumia900 de wp8e buyuk ihtimalle guncellenebilecek.

klongs

klongs

Üye
oyun istiyorsan one x almalısın androidde birsürü hd oyun var tegra oyunlarıda cabası

serinaga

serinaga

Üye
Az biraz daha bekle ki şu lumia'ların ve wp8'in akibetini bir gör derim ...

61semih

61semih

Üye
oyun ve internet performansı için one x wp okadar zengin değil içerik olarak.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yorum yapan tüm arkadaşlar haklı.:)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Sosyal ağlar ve internet konusunda Wp çok başarılı ama oyun uygulama konusunda henüz çok yeni olduğundan gelişme aşamasında...
'
Sistemi sömürme kosunda Wp çok ama çok daha başarılı Android'ten ama One X 4 çekirdekli Lumia tek çekirdekli bunu da hatırlamak lazım.

kostheback06

Üye
Sosyal ağlar ve internet konusunda Wp çok başarılı ama oyun uygulama konusunda henüz çok yeni olduğundan gelişme aşamasında...
'
Sistemi sömürme kosunda Wp çok ama çok daha başarılı Android'ten ama One X 4 çekirdekli Lumia tek çekirdekli bunu da hatırlamak lazım.

masallah butun foruma bunu yazmis

kostheback06

Üye

Aynı konudan bin tane olması sorun değil bu mu sorun...Aynı konuya aynı soruya farklı cevaplar vermek ilginç olurdu değil mi...

bide android kodlanirken yanindamiydin ne bilion kotu kodlandigini

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
bide android kodlanirken yanindamiydin ne bilion kotu kodlandigini

Hay Allahım bilinçsizce konuşuyorsun...Kötü kodlandığı için bu durumda yoksa neden bu durumda ? Sistem optimazyonu kötü bunun sebebi de düzgün yazılmaması sağır sultan biliyor sen bilmiyormuşsun maşallah.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bence bu iki telefon hani derler ya ayrı dünyaların telefonu gibi geliyor bana..Demek istediğim ikisi tamamen isteklere kalmış..Birinin eksiği öbürünün en iyi özelliği..Bilmem anlatabildim mi .. Bence Lumia 900 ü bekle.. Kolay gelsin :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
one x hakkında daha ayrıntılı bilgilere imzamdan ulaşabilirsiniz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...