Telefon Tavsiyesi HTC one X vs Iphone 5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Ekran boyutu da kisiseldir ayrica :good:

tapatalk

tapatalk

Üye
nexus4 le diğer androidler arasında uçurum var hız konusunda

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Bence telefon kamera gibi kullanılmamadır.Bu yüzden kaç telefon tarih oldu.N4 performan açısında Xperia Z ile aynı ama kamera yüzünden geride kaldı.O tlfona 2000 tl verip alacağına.1400+bir tanede kamera fiyatları değişiyor=1850 olut bir kamera yüzünden 150 TL zarardayız.

pRime.

pRime.

Üye
Jb sana bi androiddeki kadar özgürlük saglıyo mu? Rootsuz android bir telefon bile jb iosdan daha özgür bana kalırsa

Bana kalirsa hayatinizda jailbreakli iphone gormemissiniz. Nasil ki androidi rootluyorsaniz ios'u da jb ile rootluyorsunuz. Tabi cydia icerigini gormeden konusmak kolay. İnsanlar sadece bedava oyun indirmiyor ordan.

ka_za

ka_za

Üye
Bana kalirsa hayatinizda jailbreakli iphone gormemissiniz. Nasil ki androidi rootluyorsaniz ios'u da jb ile rootluyorsunuz. Tabi cydia icerigini gormeden konusmak kolay. İnsanlar sadece bedava oyun indirmiyor ordan.

Uzun süre kullandım aksine. Cydiada çok kullanisli seyler var dogru. Zaten jb li iphone la jb siz iphone arasinda daglar var. Ama androidde rootlu rootsuz okadar bariz bir fark yok. Androidin daha özgür olduguda bir gerçek herkesin kabul ettigi gibi

sefasahin34

Üye
Nedir bu daha hızlı tutkusu anlamıyorum.En büyük etken hızmı gerçekten.Kamera falan 2. plandadır demiş bi arkadaş.her an yanında bi slr makine taşıyamazsın.Telefonlarda o kadar iyi çekmiyor ama fazlasıyla iş görüyorlar.Benim için rammiş oymuş buymuş bi anlamı yok.bi uygulama ha 2 snde açılmış ha 5 snde.Ayrıca işin tamamen yazılımda bittiğini hala kimse anlamıyor.Samsung kullanmama rağmen Apple bu yönde kuşkusuz daha önde gelir.çift çekirdekli işlemci kullanmasına rağmen piyasadaki bütün 4 çekirdeklere meydan okuyabilir.Bu nedenle rakamlara pek aldanma derim.Androidin tek artısı rootsuz da bedava uygulama yükleyebilmen.Ama bende jbsiz iphone a iphone demem.Sonuçta birinin diğerinden daha iyi olduğunuda söylemek yanlıştır.

Türe

Türe

Üye
Beklentiler ve kriterler farklidir. Bunlari gozetmek zorundayiz.

Artles

Artles

Üye
Note II kullanıcısıyım,yani android. Androidin '' şu an '' için bana tek getirisi rootsuz ücretli oyunlarıda yükleyebilmem.. Ve şarj süresi iphone 5den daha iyi sanirim..

İkisi arasında çok kalmıştım ama 32 gb iphone 5le 700-800 fiyat farkı olduğu için ve 16da almak istemediğim için Note II'yi seçtim. Pişman mıyım? Hayır. Boyutu sıkıntı sadece cepte taşıması falan bir dert başkada sorunum yok..

Gelelim senin sorduğun iki telefona. Htc One X veya One X + nin ( One X olmasi lazimda neyse ) N.O.V.A 3 oynatma videosunu izlemiştim. Kasıntılar vardı. Adamın telefonundan kaynaklanıyodur belkide bilemiyorum. Ben bu iki telefon arasında kesinlikle iPhone 5 seçerdim karar senin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt