Hayır koyduklarım başka bir siteden alıntıydı.Htc one x ile resimleri sen kendinmi cektin?
En kısa sürede kendim fotoğraflar çekip ekleyeceğim iki telefondan daBende baska sitelerde videosu daha iyi diye s3 goruyorum ben oyuzden internetteki cogu goruntulere inanmiyorum htcyi destekleyen ceker video yada goruntu s3 kotu cikar s3 fanatigi biri ceker htc kotu cikar onlardan biri olamazmi bu konuda cok video izledim s3 te daha netken htc uzak goruntuleri bulanik gosteriyor hafif bide renkler daha sonuk duruyor ozellikle siyah ve yesili
Birlikte bakarız inşallah mobil olduğum için detaylı yazamıyorum ama burası çok güldürdü![]()
Wi-fi direct diye bi şey var.
mobil olduğum için detaylı yazamıyorum ama burası çok güldürdü![]()
mobil olduğum için detaylı yazamıyorum ama burası çok güldürdü![]()
neye güldüğünü anlayamadım kardeşim. yazımın başında yeni bir android kullanıcısı olduğumu yazdım! elbette eksik bilgilerim olacaktır , senin gibi bu konular a hakim arkadaşlardan da bilmediklerimi öğreneceğim s2 de wifi direct teknolojisi olduğunu bilmiyordum.Eğer pc nin başına geçtiğinde daha bir aydınlatıcı yazarsan bu konu hakkında ben ve benim gibi insanlar konuya daha fazla hakim olabilir sanırsam.... iyi forumlar.......
- - - Eklendi - - -
neye güldüğünü anlayamadım kardeşim. yazımın başında yeni bir android kullanıcısı olduğumu yazdım! elbette eksik bilgilerim olacaktır , senin gibi bu konular a hakim arkadaşlardan da bilmediklerimi öğreneceğim s2 de wifi direct teknolojisi olduğunu bilmiyordum.Eğer pc nin başına geçtiğinde daha bir aydınlatıcı yazarsan bu konu hakkında ben ve benim gibi insanlar konuya daha fazla hakim olabilir sanırsam.... iyi forumlar.......
- - - Eklendi - - -
oruç başıma vurdu galiba
madem yenisin, bazı şakacılar falan demeyeceksin, güldürüyorlar demeyeceksin
- - - Eklendi - - -
niye sinirlendim benoruç başıma vurdu galiba
olur böyle şeyler kardeşimramazan ayı sebebiyle hepimizde biraz asabiyetlik var. önemli olan birbirimize karşı daha bir yapıcı yorumlar yapmak.
not: özel mesajın için de teşekkür ederim![]()

anlamadım dostum s3 ıle kıyaslandıgında dıyorum tek resme bakınca neyı kıyaslıycamkı? youtubede vıdeolar var aynı seyler aynı anda cekılmıs bulanık derken ole ahım sahım degıl bulanıklık var uzak cekımlerde ve renkler daha soluk gelıyor bana htc de
En kısa sürede kendim fotoğraflar çekip ekleyeceğim iki telefondan daBirlikte bakarız inşallah
- - - Eklendi - - -
One X i bizzat kendim kullandığım için bi tane fotoğraf atabilirim bakabilirsiniz buyrun kendi çekimim. Özellikle çalıları çekmiştim bulanıklılık konusu için iyi bir örnek olur.
Şu an koyamıyorum hem S3 ve One X ten aynı foto yakında koyucam One X in çekimini görün diye koydum bunu.anlamadım dostum s3 ıle kıyaslandıgında dıyorum tek resme bakınca neyı kıyaslıycamkı? youtubede vıdeolar var aynı seyler aynı anda cekılmıs bulanık derken ole ahım sahım degıl bulanıklık var uzak cekımlerde ve renkler daha soluk gelıyor bana htc de
One X fevkalâdenin fevkinde, the amazing yani o derece hetece![]()
Sorma.
biz anlatamıyoruz adam hala gırgırda.
Sorma.
- - - Eklendi - - -
Buyrun Ekran Karşılaştırılması... Kendiniz karar verin...
[video=youtube;Z6TeTinT7A4]http://www.youtube.com/watch?v=Z6TeTinT7A4[/video]
O da amoled'in avantajı zaten