HTC One X vs Galaxy S3

Sponsorlu Bağlantılar

xPaSHax

xPaSHax

Üye
Htc one x ile resimleri sen kendinmi cektin?

xPaSHax

xPaSHax

Üye
Bende baska sitelerde videosu daha iyi diye s3 goruyorum ben oyuzden internetteki cogu goruntulere inanmiyorum htcyi destekleyen ceker video yada goruntu s3 kotu cikar s3 fanatigi biri ceker htc kotu cikar onlardan biri olamazmi bu konuda cok video izledim s3 te daha netken htc uzak goruntuleri bulanik gosteriyor hafif bide renkler daha sonuk duruyor ozellikle siyah ve yesili

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bende baska sitelerde videosu daha iyi diye s3 goruyorum ben oyuzden internetteki cogu goruntulere inanmiyorum htcyi destekleyen ceker video yada goruntu s3 kotu cikar s3 fanatigi biri ceker htc kotu cikar onlardan biri olamazmi bu konuda cok video izledim s3 te daha netken htc uzak goruntuleri bulanik gosteriyor hafif bide renkler daha sonuk duruyor ozellikle siyah ve yesili
En kısa sürede kendim fotoğraflar çekip ekleyeceğim iki telefondan da :oke: Birlikte bakarız inşallah ;)

- - - Eklendi - - -

One X i bizzat kendim kullandığım için bi tane fotoğraf atabilirim bakabilirsiniz buyrun kendi çekimim. Özellikle çalıları çekmiştim bulanıklılık konusu için iyi bir örnek olur.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
mobil olduğum için detaylı yazamıyorum ama burası çok güldürdü :ehe

Wi-fi direct diye bi şey var.

neye güldüğünü anlayamadım kardeşim. yazımın başında yeni bir android kullanıcısı olduğumu yazdım! elbette eksik bilgilerim olacaktır , senin gibi bu konular a hakim arkadaşlardan da bilmediklerimi öğreneceğim s2 de wifi direct teknolojisi olduğunu bilmiyordum.Eğer pc nin başına geçtiğinde daha bir aydınlatıcı yazarsan bu konu hakkında ben ve benim gibi insanlar konuya daha fazla hakim olabilir sanırsam.... iyi forumlar.......

- - - Eklendi - - -

neye güldüğünü anlayamadım kardeşim. yazımın başında yeni bir android kullanıcısı olduğumu yazdım! elbette eksik bilgilerim olacaktır , senin gibi bu konular a hakim arkadaşlardan da bilmediklerimi öğreneceğim s2 de wifi direct teknolojisi olduğunu bilmiyordum.Eğer pc nin başına geçtiğinde daha bir aydınlatıcı yazarsan bu konu hakkında ben ve benim gibi insanlar konuya daha fazla hakim olabilir sanırsam.... iyi forumlar.......

- - - Eklendi - - -

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

madem yenisin, bazı şakacılar falan demeyeceksin, güldürüyorlar demeyeceksin ;)

- - - Eklendi - - -

niye sinirlendim ben :( oruç başıma vurdu galiba

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

madem yenisin, bazı şakacılar falan demeyeceksin, güldürüyorlar demeyeceksin ;)

- - - Eklendi - - -

niye sinirlendim ben :( oruç başıma vurdu galiba

olur böyle şeyler kardeşim;) ramazan ayı sebebiyle hepimizde biraz asabiyetlik var. önemli olan birbirimize karşı daha bir yapıcı yorumlar yapmak.

not: özel mesajın için de teşekkür ederim ;)

Suyaka

Suyaka

Üye
Mahalle dalaşı mübarek.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
olur böyle şeyler kardeşim;) ramazan ayı sebebiyle hepimizde biraz asabiyetlik var. önemli olan birbirimize karşı daha bir yapıcı yorumlar yapmak.

not: özel mesajın için de teşekkür ederim ;)

:sarıl:

Suyaka

Suyaka

Üye

Gayet başarılı ve mantıklı karşılaştırma.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Fotoğraf paylaştım kimse yorum yapmamış vay be :off:

xPaSHax

xPaSHax

Üye

En kısa sürede kendim fotoğraflar çekip ekleyeceğim iki telefondan da :oke: Birlikte bakarız inşallah ;)

- - - Eklendi - - -

One X i bizzat kendim kullandığım için bi tane fotoğraf atabilirim bakabilirsiniz buyrun kendi çekimim. Özellikle çalıları çekmiştim bulanıklılık konusu için iyi bir örnek olur.
anlamadım dostum s3 ıle kıyaslandıgında dıyorum tek resme bakınca neyı kıyaslıycamkı? youtubede vıdeolar var aynı seyler aynı anda cekılmıs bulanık derken ole ahım sahım degıl bulanıklık var uzak cekımlerde ve renkler daha soluk gelıyor bana htc de

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
anlamadım dostum s3 ıle kıyaslandıgında dıyorum tek resme bakınca neyı kıyaslıycamkı? youtubede vıdeolar var aynı seyler aynı anda cekılmıs bulanık derken ole ahım sahım degıl bulanıklık var uzak cekımlerde ve renkler daha soluk gelıyor bana htc de
Şu an koyamıyorum hem S3 ve One X ten aynı foto yakında koyucam One X in çekimini görün diye koydum bunu.

Suyaka

Suyaka

Üye
One X fevkalâdenin fevkinde, the amazing yani o derece hetece :D

abandonware

abandonware

Üye
evo 3d forever :hoba:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
HTC one X ilk çıktıgında neredeyse ölü idi yaa çıkardıkları güncellemeler ile kendine geldi şuan güzel bir cihaz... Ama Samsung G S3 ilk çıktagında da böyleydi güncelleme almadı HTC one X kadar güncelleme alsaydı şuan one X biraz yalnız kalırdı
S3 ün kamera konusu yazılımsaldir JB ile düzelecektir ziraa biliyorsunuz ki Apple iphone 4s in kamerasının aynısını kullanmakta...
ekran konusu gelince şuan ki telefonumda TFT LCD 2'' lik ekran var güneşte her hangi bir sorun çekmiyorum net bir şekilde görünüyor ekran ... SGS3 ekran'ı ile o kadar abartılı sorun çekmezsiniz(şuan'a kadar ekrandakileri göremiyorum diyen gördünüz mü ? ...amoled olmasının keyfini çıkarın derim...

Ama durun biraz düşünün bence telefon almayın JB bu iki telefon'a çıksın bakalım bir HTC one X vs SGS 3 ( JB'li ) konular gelecektir...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

biz anlatamıyoruz adam hala gırgırda.
Sorma.

- - - Eklendi - - -

Buyrun Ekran Karşılaştırılması... Kendiniz karar verin...
[video=youtube;Z6TeTinT7A4]http://www.youtube.com/watch?v=Z6TeTinT7A4[/video]

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
2 telefon da farklı renkleri güzel gösteriyor.İki cihaz için de diyebilcek tek bişey var piyasadaki en iyi 2 telefon :)

Türe

Türe

Üye

Sorma.

- - - Eklendi - - -

Buyrun Ekran Karşılaştırılması... Kendiniz karar verin...
[video=youtube;Z6TeTinT7A4]http://www.youtube.com/watch?v=Z6TeTinT7A4[/video]

S3 yalnızca siyah ve beyazda iyi gibi duruyor :hmmm O da amoled'in avantajı zaten

Takipçi Satın Al

Üst Alt