HTC One X vs Galaxy S3

Türe

Üye

1) 1 ghz değil 1.2 ghz
2) Ben sana özellik say demedim neler yapamadığını say dedim
3) 4g'yi çok kullanıyoruz gerçekten Türkiye'de haklısın (!)
4) S3'deki pikselleri sayabilirsin ama S2'deki pikselleri sayamazsın çünkü ekran dizilimi daha kaliteli s2'nin

Evet bu kadar. Sıradaki .??

Konu Sahibi
Galaxy s2 çıktığında efsane gibi birşeydi ona kafa tutabilecek telefon yoktu fakat s3 çıktığında ondan daha iyi olan htc one x vardı, s3 bence başlı başına bir fiyasko.

Tepkiler: DreaMagiC

Türe

Üye
Galaxy s2 çıktığında efsane gibi birşeydi ona kafa tutabilecek telefon yoktu fakat s3 çıktığında ondan daha iyi olan htc one x vardı, s3 bence başlı başına bir fiyasko.

Herkes çok daha yüksek özellikler bekliyordu çünkü abi Mesela 2gb ram gibi , Corteks A-15 gibi.

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye

Herkes çok daha yüksek özellikler bekliyordu çünkü abi Mesela 2gb ram gibi , Corteks A-15 gibi.
Cortex A-15 kullanmaması açıkçası beni ona soğuttu..İphone 5 için mi kullanmadı acaba diyesim var ama

doctorrr

Üye
iphone in tasarımını merak ediyorum ben asıl

Konu Sahibi

Aynen kardeşim a-15 yerine a-9 kabul edilebilir fakat mali604t yerine mali400'in oc yapılmış halini kullanması beni hayal kırıklığına uğrattı, ramde 2gb olsaydı çok iyi olurdu tabi.

Türe

Üye

Aynen kardeşim a-15 yerine a-9 kabul edilebilir fakat mali604t yerine mali400'in oc yapılmış halini kullanması beni hayal kırıklığına uğrattı, ramde 2gb olsaydı çok iyi olurdu tabi.

E mali-400'ü oc'lamalarının anlamı yok ki sonuçta ben de s2'yi rootladıktan sonra voltage setting ile gpu'mu 400'e çekiyorum

Tepkiler: erko merko

E mali-400'ü oc'lamalarının anlamı yok ki sonuçta ben de s2'yi rootladıktan sonra voltage setting ile gpu'mu 400'e çekiyorum
İşte olay bu zaten diyorum ya S3 ün özelliklerini gördüğüm anda bi ses duydum "Overclock makinası ayağınıza geldi" diye

Tepkiler: doctorrr, MasteLaa, erko merko ve 1 kişi daha