HTC One X vs Galaxy S3

Bu arada One X, One S ve One XL JB güncellemesini çok yakında alabilecek duyuru yapıldı

- - - Eklendi - - -

Tegra:Hastasıyız Dedeee
Yürü beee Tegranın manasını hepimiz biliyoruzdur arkadaşlar anlatmaya gerek yok avantajlarını

MrTech

Üye
Bu arada One X, One S ve One XL JB güncellemesini çok yakında alabilecek duyuru yapıldı

- - - Eklendi - - -

Yürü beee Tegranın manasını hepimiz biliyoruzdur arkadaşlar anlatmaya gerek yok avantajlarını
Tegra Bahane Kızlar Sahane (Ne Alaka Dediysem)

tegra üçüm oley tegra üçüm oley tegra üçüm oley
oooooooooo
tegra üçüm oley
Unga Bunga Tegra Tunga

Tepkiler: DreaMagiC

Ben tavsiye etmedim yalnızca handikaplarından söz ettim kardeşim Bu handikaplar konusunda da hemfikiriz sanırım. Çünkü HTC hastası Donanımhaber Mesut dâhil performansı kabul etti biliyorsun ki.
Sana anlattıkların konusunda katılıyorum hafıza konusu hoş karşılanıcak bir özellik değil ancak Dropbox gibi uygulamalarla bu sıkıntının önüne rahatlıkla geçilebilir ayrıyetten 32 GB Dahili Hafizayla gayet yeterli benim açımdan. Sizin elinizde ki telefon 16 GB bir de Hafiza kartı almaya kalksanız o da ayrı bir masraf bu açıdan da düşünmek gerek. He o kadar parayı veren buna mı veremeyecek diyebilirsiniz ancak biz var olandan bahsediyoruz o zaman yanında 32 Gb hafıza kartı versinler 2150 TL yapsınlar telefonu bakalım o zaman alıcıları düşer mi çıkar mı hep birlikte izleriz

MasteLaa

Üye

Ben tavsiye etmedim yalnızca handikaplarından söz ettim kardeşim Bu handikaplar konusunda da hemfikiriz sanırım. Çünkü HTC hastası Donanımhaber Mesut dâhil performansı kabul etti biliyorsun ki.
Tabii ki hafıza kartı artırılamaması,batarya konusu gibi.Ama avantajları da var tabii ki
1- HTC zaten 32 GB hafızası var ve hafıza kartının da telefonu hantallaştırdığını biliyorsun
2- Dediğim gibi bence batarya konusu çok sıkıntı olmamalı.Tabii ki değiştirilebilir olması güzel ama sağlamlık hissi HTC de hissediyorsun
3- Mesut Çelik'i sevmiyorum ben zaten kanım ısınmadı ona

Tepkiler: Suyaka
Yani sonuçta size 16 GB hafıza geliyor One X e 32 GB hafıza sunuluyor aynı paraya He birde 25 GB lik 2 sene boyunca dropbox veriliyor bu da dipnot

Çelik değil Çevik

Tepkiler: doctorrr ve Türe
Kesinlikle katılıyorum. Şöyle ki hafıza kartı takıldığın o hafıza kartının sınıfı önemli sen S3 alıpta gidip Class 4 veya 6 alıcak halin yok dimi telefona yakışanı alırsın. 32 GB Class 10 bir hafıza kartı nerden baksan 150 TL civarında Severim ben Mesut Çeviği be iyidir "Merhaba ben Mesut Çevik"

- - - Eklendi - - -

Çelik değil Çevik
Hemen boz zaten işin gücün milletin yanlışlarını yüzüne vurmak rezil etmek

Tepkiler: Türe

MasteLaa

Üye
Yani sonuçta size 16 GB hafıza geliyor One X e 32 GB hafıza sunuluyor aynı paraya He birde 25 GB lik 2 sene boyunca dropbox veriliyor bu da dipnot
Dropbox ise ayrı bir avantaj dediğin gibi abim Bilgisayar bile olsa dropbox tercih ederim

MasteLaa

Üye

Çelik değil Çevik
Evet haklısın

- - - Eklendi - - -

Şaka yahu ben de seviyorum şaka olsun diye söyledim tatlı adam ( konu dağıldı gibime geliyor )

Ve Ali abi konuya gelir ve konu kitlenir falan

Tepkiler: MasteLaa

Suyaka

Üye

Samsung, 5O GB 2 sene veriyor. Beep not : )