emreli01
Üye
-
Konu Sahibi
-
2-giriyor
3-var
mmTelefon çökebilir diye biliyorum hatalı bi işlem sonucu vs. Yanıltmak da istemem
mmne işlemler yapılıyor acaba zor bişey mi ki çökme ihtimali var
Ya birader çok abartiyorsun. Dogru dosyayla iş yaparsan telefon çökmez. Unroot etmek de kolay. Buradan millete soracağına arama bölümüne ya da Google'a "Htc One X+ Root" yazar bulursun. Çok korkulacak bir şey değil merak etme.
adam haklı hTC one x+ zaten çoğu açıdan donanımlı root edince eline ne geçecek % 1 lik riske girmeye bile değmezone x+'ı rootlamak bence oldukça gereksiz birşeyneden rootlamak istiyorsun ?
Beats Audio desen var
Overclock desen kralını hTC yapmış daha dokunma
- - - Eklendi - - -
yanlış atarsan veya atarken pc ile bağlantı bir şekilde koparsa telefon brick olabilir ama düzgün yapıldığında ihtimal %99 diyim sanaama one x+ için bence root son derece gereksiz...
one x+'ı rootlamak bence oldukça gereksiz birşeyneden rootlamak istiyorsun ?
Beats Audio desen var
Overclock desen kralını hTC yapmış daha dokunma
- - - Eklendi - - -
yanlış atarsan veya atarken pc ile bağlantı bir şekilde koparsa telefon brick olabilir ama düzgün yapıldığında ihtimal %99 diyim sanaama one x+ için bence root son derece gereksiz...
adam haklı hTC one x+ zaten çoğu açıdan donanımlı root edince eline ne geçecek % 1 lik riske girmeye bile değmez
bu yorumlardan sonra yapmam zatenYorumlar için Teşekkürler ve dipnot : Htc one iyiki beklememişim Valla hiç pişman değilim
- - - Eklendi - - -
on the number of phone htc one x plus
one x+ ta çok güzel cihaz şimdi hTC One senin kafanı kurcalamasın çok fark yok senin telefonunda aynı şeyleri yapabiliyor ve aynı oyunları açabiliyor hatta tegra 3 'ün oyunları da cabasıboşver rootlama
haklısın ya htc one ın tasarımı ince deniyor fakat benim tel daha ince görsellerde htc one daha ince gözüküyor anlamış degilimve dedigin gibi htc one dan eksik bi yanı yok fazla hem sense 5 hoşuma gitmedi umarım bize vermezler sense beşi ben en çok 4.2 nin kamera bölümünü çok sevdim o yüzden 4.2 ile sense 5 i vermezler umarım
- - - Eklendi - - -
ve htc one tipi bana o kadar hoş gözükmüyor en iyi tasarım işciliğini one x serisinde yapmış bence htc one ın artısı bana göre 2 gb ram ve çift hoparlör onun dışında hiç birisi hoşuma gitmedi
benimde aslında pek gitmedi ama güzel yanione x in kasasının üzerinde modifikasyon yapsaydılar çok daha iyi olabilirdi belki
- - - Eklendi - - -
sanki iphone 5'i andırıyor hTC one
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?