Htc One X Plus Root ve Unroot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Htc One X Plus Root ve Unroot
Arkadaşlar kimse detaylı bir bilgi veremedi Htc bölümündede bulamadım
Sorum:
1-)htc one x ile htc one x plus ın root ve unroot işlemleri farklı oluyormuş bana one x plus için root işlemini ve unroot işlemini detaylıca anlatabilirmisinz lütfen
2-) unroot yapıldıgında tekrar garanti kapsamına giriyormu ?
3-) root yapım aşamasında herhangi bi risk var mı varsa ne gibi ?

Artles

Üye
Telefon çökebilir diye biliyorum hatalı bi işlem sonucu vs. Yanıltmak da istemem

Ya birader çok abartiyorsun. Dogru dosyayla iş yaparsan telefon çökmez. Unroot etmek de kolay. Buradan millete soracağına arama bölümüne ya da Google'a "Htc One X+ Root" yazar bulursun. Çok korkulacak bir şey değil merak etme.

one x+'ı rootlamak bence oldukça gereksiz birşey neden rootlamak istiyorsun ?

Beats Audio desen var
Overclock desen kralını hTC yapmış daha dokunma

- - - Eklendi - - -

mm ne işlemler yapılıyor acaba zor bişey mi ki çökme ihtimali var

yanlış atarsan veya atarken pc ile bağlantı bir şekilde koparsa telefon brick olabilir ama düzgün yapıldığında ihtimal %99 diyim sana ama one x+ için bence root son derece gereksiz...

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

bu site ne için var bizde biliriz googleden aratmasını tükçe anlatım bi yer bulda sonra gel bu lafları söyle bence

adam haklı hTC one x+ zaten çoğu açıdan donanımlı root edince eline ne geçecek % 1 lik riske girmeye bile değmez

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

adam haklı hTC one x+ zaten çoğu açıdan donanımlı root edince eline ne geçecek % 1 lik riske girmeye bile değmez

bu yorumlardan sonra yapmam zaten Yorumlar için Teşekkürler ve dipnot : Htc one iyiki beklememişim Valla hiç pişman değilim

- - - Eklendi - - -

on the number of phone htc one x plus

bu yorumlardan sonra yapmam zaten Yorumlar için Teşekkürler ve dipnot : Htc one iyiki beklememişim Valla hiç pişman değilim

- - - Eklendi - - -

on the number of phone htc one x plus

one x+ ta çok güzel cihaz şimdi hTC One senin kafanı kurcalamasın çok fark yok senin telefonunda aynı şeyleri yapabiliyor ve aynı oyunları açabiliyor hatta tegra 3 'ün oyunları da cabası boşver rootlama

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

one x+ ta çok güzel cihaz şimdi hTC One senin kafanı kurcalamasın çok fark yok senin telefonunda aynı şeyleri yapabiliyor ve aynı oyunları açabiliyor hatta tegra 3 'ün oyunları da cabası boşver rootlama

haklısın ya htc one ın tasarımı ince deniyor fakat benim tel daha ince görsellerde htc one daha ince gözüküyor anlamış degilim ve dedigin gibi htc one dan eksik bi yanı yok fazla hem sense 5 hoşuma gitmedi umarım bize vermezler sense beşi ben en çok 4.2 nin kamera bölümünü çok sevdim o yüzden 4.2 ile sense 5 i vermezler umarım

- - - Eklendi - - -

ve htc one tipi bana o kadar hoş gözükmüyor en iyi tasarım işciliğini one x serisinde yapmış bence htc one ın artısı bana göre 2 gb ram ve çift hoparlör onun dışında hiç birisi hoşuma gitmedi

benimde aslında pek gitmedi ama güzel yani one x in kasasının üzerinde modifikasyon yapsaydılar çok daha iyi olabilirdi belki

- - - Eklendi - - -

sanki iphone 5'i andırıyor hTC one[/B]

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

benimde aslında pek gitmedi ama güzel yani one x in kasasının üzerinde modifikasyon yapsaydılar çok daha iyi olabilirdi belki

- - - Eklendi - - -

sanki iphone 5'i andırıyor hTC one

öyle veya böyle htc one i beklemediğim iyi olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...