HTC One X Plus nereden alinmali?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frknhis

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X Plus nereden alinmali?
Arkadaşlar heekesin bildiği bazi sitelerde cihaz 1500 tl civarinda görünüyor.resmi olarak sadece avea da satilmakta orada da fiyati 2000 tl.arada baya bi fark var.internetten almak risklimidir acaba

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Arkadaşlar heekesin bildiği bazi sitelerde cihaz 1500 tl civarinda görünüyor.resmi olarak sadece avea da satilmakta orada da fiyati 2000 tl.arada baya bi fark var.internetten almak risklimidir acaba

ben one x düz modelini 2.136liraya aldım :D

dedereis123

dedereis123

Üye
note 2 mi one x+ mı dersiniz

frknhis

Üye
    Konu Sahibi
benim merakim telefonculardan aldiğimiz telefonlara pasaport kaydi vardir deniyor.bunu nasil kontrol edebiliriz almadan önce imei kaydi denen şeye nasil bakabiliriz ve bu güvenilirmidir? Aldiktan bir iki ay sonra telefonun kapanmasi gibi bir olay olabilirmi? Bilenler bir el atarsa cok iyi olur

yunex

Üye
Arkadaşlar ben yurtdışında yaşıyorum, telefonu aldım ve kullanıyorum ve cok ta memnunum herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Bir telefon ancak bu kadar mükemmel olabilir.. Burdaki fiyatı bana simkart ile ( kendi aramda konuşmak, diğer hatları 100 dk beleş ve sınırsız internet) 600-650 Euro ya satın aldım... Telefonla ilgili sormak istediğniz bir şey olursa cevaplayabilirim. Tabiki anladığım kadarıyla :)

frknhis

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben yurtdışında yaşıyorum, telefonu aldım ve kullanıyorum ve cok ta memnunum herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Bir telefon ancak bu kadar mükemmel olabilir.. Burdaki fiyatı bana simkart ile ( kendi aramda konuşmak, diğer hatları 100 dk beleş ve sınırsız internet) 600-650 Euro ya satın aldım... Telefonla ilgili sormak istediğniz bir şey olursa cevaplayabilirim. Tabiki anladığım kadarıyla :)
tegra3 islemcisi nedeniyle google playdeki bazi oyunlarda sorun oluyormus sen rasladinmi boyle biseye acaba.dead trigger,nova 3,need for speed gibi oyunlarda

yunex

Üye
tegra3 islemcisi nedeniyle google playdeki bazi oyunlarda sorun oluyormus sen rasladinmi boyle biseye acaba.dead trigger,nova 3,need for speed gibi oyunlarda
Kardeş ben tegra 3 oyunlarını henüz hic yüklemedim ama play den yüklediğim diğer oyunlar gayet iyi çalışıyor, şuana kadar bir problem yaşamadım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...