HTC ONE X Plus Aldım Açılmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

whtndmk1993

Üye
    Konu Sahibi
HTC ONE X Plus Aldım Açılmıyor.
Arkadaşlar az önce HTC ONE X Plus aldım Sıfır kutusunda eve geldim cihazı şarja bağladım fakat açılmıyor. Bayiyi aradım kapatmış açmıyorlar. Acaba yanlış bildğim veya yapmam gereken bir şey mi var cihazı adaptörünü kullanarak elektrik prizine bağladım 5-10 dk bekled,m düğmesine basılı tutuyorum açılmıyor. lütfen bir yardım edin

Samet.25

boot çökmüş yada anakart yanmıs olabilir sarjda dursun biraz acılmassa servise götürün hemen

whtndmk1993

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı bugün bayiye götürdüm garantiye gitmesi gerektiğini söyledi bu gibi olaylarda birebir değişim yapmak zorunda değillermi. bayideki cihaz bozuksa benim kabahatim mi diyemedim acil yetişmem gereken bir iş vardı yarın birdaha gitmeyi düşünüyorum bir yol gösterirmisiniz.

saruman_me

saruman_me

Üye
bire bir değişmneleri lazım daha cihazı kulanmadan servislikse o cihazın yenisini vermekle mükellefler

• Beğen
Tepkiler: n000k
Android Police

Android Police

Üye
one x plusu aldğında arka kapağı açıp bataryadaki jelatini sökmediysen şarz olmaz :ehe bi dene sonra şarza tak olmazsa anakartta bi haltlar dönmüşütür

efelerefesi

Üye
one x plusu aldğında arka kapağı açıp bataryadaki jelatini sökmediysen şarz olmaz :ehe bi dene sonra şarza tak olmazsa anakartta bi haltlar dönmüşütür

htc one x lerde arka kapak açılmıyor. bataryaya müdahale şansı yok..

lordufuk

lordufuk

Üye
yahu onlara deki ben bu telefonu yeni aldım bozuk çıktı de ya yenisini verin yada almıyacağımde bak nasıl yapıyorlar :)

Android Police

Android Police

Üye
ozaman ciddi bir sorun var aldığın yere götürüp durumu anlat

galaxy29

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]recovery modda acmayı denersen açılır[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt