Htc One X Ölü Piksel Servis Sonucu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FraeuLeiN

Üye
    Konu Sahibi
Htc One X Ölü Piksel Servis Sonucu.
Merhabalar One X imde ölü piksel olduğunu iletmiştim. Bugun 20. iş günü doldu ve otomatikman ücret iade talep ettim. Sizce One X in yenisini alıp kullanmaya devammı etmeliyim yoksa One X+ ın çıkmasınımı beklemeliyim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Değişim One X+ ile olmuyor bildiğim kadarıyla. Sadece aynı modelle yapıyorlardı.

FraeuLeiN

Üye
    Konu Sahibi
iade edicekler ücretimi.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Anladım, ancak ben HTC'yi aradığımda kendilerinin ücret iadesi yapmadıklarını söylediler. İlla mahkeme açmak gerekiyormuş. Ancak cihaz değişimini hemen yaparlar diye tahmin ediyorum. Onlarla görüşmenizde fayda var.

FraeuLeiN

Üye
    Konu Sahibi
Teknosa dan aldığım için ürünü hediye çeki olacak ücretimi geri alacağım. ondan şuan birdaha tel istemiyorum. Ki teleservice den gelecek telefon ne halde olacağınıda biliyorum.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Teknosa dan aldığım için ürünü hediye çeki olacak ücretimi geri alacağım. ondan şuan birdaha tel istemiyorum. Ki teleservice den gelecek telefon ne halde olacağınıda biliyorum.
Eğer para iadesi şansınız kesin varsa bence de para iadesi alın.

FraeuLeiN

Üye
    Konu Sahibi
One X+ ın çıkması uzun sürermi yoksa başka bir telefon önerebilirmisiniz.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
One X+ ın çıkması uzun sürermi yoksa başka bir telefon önerebilirmisiniz.
Cihaz çoktan çıktı ancak Türkiye'ye gelişi gecikti biraz. Bu ay gelir herhalde. Ben olsam One X+ alırdım sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: FraeuLeiN

FraeuLeiN

Üye
    Konu Sahibi
Süper o zaman:) Çeki alıcam yarın gidip teknosa dan One x+ ı beklerim daha sonrada:) Çok teşekkürler.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Süper o zaman:) Çeki alıcam yarın gidip teknosa dan One x+ ı beklerim daha sonrada:) Çok teşekkürler.
Rica ederim.
One X+'ın gelişi konusunda tahmini konuştum yanlız. Normalde gelmiş olması gerekiyordu ancak gecikti işte. HTC'yi aramanızda fayda var.

FraeuLeiN

Üye
    Konu Sahibi
1.850 TL verdim o telefona olmadı I Pad alırım bitane :)

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
One X+ için çok acele etmeyin.Gelsin bakalım.Alanlar olsun tanıtım yapılsın.Kullanıcı deneyimlerine bi bakarsınız.Bakalım onda kronik sorun olacak mı ? sarı leke wifi sorunu gibi.Kim bilir...Acele etmemek lazım.Sonuçta press le yapılıyor bunların ekranları.Ayrıca beni o telefondan soğutan tek şey ekranın 1080p olmaması.Eğer öyle olsaydı bende alma taraftarıydım aslında.Ben One X den çok memnunum Taiwan malı ve ilk parti üretim olmayan bir cihaz.Maşallah bi sıkıntısı yok canavar gibi.Dediğim gibi one x+ modelinin ekranı 1080p olsaydı o zaman alınabilirdi.Htc nerdeyse her hafta telefon çıkardığı için beklemek lazım.Mesela 2500 mah bataryalı 1080p ekranlı telefon çıkarsın hemen alırım :)

FraeuLeiN

Üye
    Konu Sahibi
One X+ için çok acele etmeyin.Gelsin bakalım.Alanlar olsun tanıtım yapılsın.Kullanıcı deneyimlerine bi bakarsınız.Bakalım onda kronik sorun olacak mı ? sarı leke wifi sorunu gibi.Kim bilir...Acele etmemek lazım.Sonuçta press le yapılıyor bunların ekranları.Ayrıca beni o telefondan soğutan tek şey ekranın 1080p olmaması.Eğer öyle olsaydı bende alma taraftarıydım aslında.Ben One X den çok memnunum Taiwan malı ve ilk parti üretim olmayan bir cihaz.Maşallah bi sıkıntısı yok canavar gibi.Dediğim gibi one x+ modelinin ekranı 1080p olsaydı o zaman alınabilirdi.Htc nerdeyse her hafta telefon çıkardığı için beklemek lazım.Mesela 2500 mah bataryalı 1080p ekranlı telefon çıkarsın hemen alırım :)

1.850 TL lik çek alıcam Teknosa dan ondan en iyisi olması için araştırma yapıcam..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Cihazın üretim partisini anlamanın bir yolu varmı?
Ben HTC Müşteri Hizmetleri'ne sormuştum ancak konu hakkında bilgi veremeyeceklerini söylediler.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Hemen söyliyim değerli kardeşlerim.Htc one x kullanan kardeşlerim hemen telefonunuzun kutusunu elinize alın.S/N numarasının başlangıç numaralarını yazın.HT23 ve aşşağısı ilk parti.Sonraki numaralar.Sonraki partiler.Mesela ben bunu araştırdım Sarı leke olayları felan HT23'lerde genelde.Benim telefonum Made in Taiwan ve S/N HT25 olarak geçiyor.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hemen söyliyim değerli kardeşlerim.Htc one x kullanan kardeşlerim hemen telefonunuzun kutusunu elinize alın.S/N numarasının başlangıç numaralarını yazın.HT23 ve aşşağısı ilk parti.Sonraki numaralar.Sonraki partiler.Mesela ben bunu araştırdım Sarı leke olayları felan HT23'lerde genelde.Benim telefonum Made in Taiwan ve S/N HT25 olarak geçiyor.
Benim gibi zor bulanlar için söyleyeyim, kutunun etrafında sarılı olan kağıdın arka bölümündeki etiket gibi alanda S/N şeklinde yazıyor. Bu Seri Numarası ( Number) demek.
Teşekkürler bilgi için. Benim cihaz HT23 yani ilk partiden. Siz nasıl öğrendiniz çok merak ettim doğrusu :)

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Taiwan'da bir bayan tanıdığım var.Arkadaşı Htc'de çalışıyor.Onunla bu konu hakkında konuştum sarı leke olayı felan gibi şeyler.Benim telefonumun seri nosunu ve üretim yerini sormuştu.Gecen hafta konuştuk o söyledi.Ardından dün aynı şeyi d.haber'de gördüm,bir arkadaş yazmış oda biliyor.Aslında bunu konu açacaktım burada.Neyse artık.Konu açtığım zamanlar pişman oluyorum.Veletin biri gelip beni sinirlendiriyor genelde.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Taiwan'da bir bayan tanıdığım var.Arkadaşı Htc'de çalışıyor.Onunla bu konu hakkında konuştum sarı leke olayı felan gibi şeyler.Benim telefonumun seri nosunu ve üretim yerini sormuştu.Gecen hafta konuştuk o söyledi.Ardından dün aynı şeyi d.haber'de gördüm,bir arkadaş yazmış oda biliyor.Aslında bunu konu açacaktım burada.Neyse artık.Konu açtığım zamanlar pişman oluyorum.Veletin biri gelip beni sinirlendiriyor genelde.
Bilgi için tekrar teşekkürler. Çok iyi oldu öğrendiğim.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ipad alcağına az daha koy iphone 5 al alamıyosan 4s al güzel telefonlar :) bu arada onex ile onex+nın fiyatı aynı değildir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...