Eğer para iadesi şansınız kesin varsa bence de para iadesi alın.Teknosa dan aldığım için ürünü hediye çeki olacak ücretimi geri alacağım. ondan şuan birdaha tel istemiyorum. Ki teleservice den gelecek telefon ne halde olacağınıda biliyorum.
Cihaz çoktan çıktı ancak Türkiye'ye gelişi gecikti biraz. Bu ay gelir herhalde. Ben olsam One X+ alırdım sanırımOne X+ ın çıkması uzun sürermi yoksa başka bir telefon önerebilirmisiniz.

Rica ederim.Süper o zamanÇeki alıcam yarın gidip teknosa dan One x+ ı beklerim daha sonrada
Çok teşekkürler.

One X+ için çok acele etmeyin.Gelsin bakalım.Alanlar olsun tanıtım yapılsın.Kullanıcı deneyimlerine bi bakarsınız.Bakalım onda kronik sorun olacak mı ? sarı leke wifi sorunu gibi.Kim bilir...Acele etmemek lazım.Sonuçta press le yapılıyor bunların ekranları.Ayrıca beni o telefondan soğutan tek şey ekranın 1080p olmaması.Eğer öyle olsaydı bende alma taraftarıydım aslında.Ben One X den çok memnunum Taiwan malı ve ilk parti üretim olmayan bir cihaz.Maşallah bi sıkıntısı yok canavar gibi.Dediğim gibi one x+ modelinin ekranı 1080p olsaydı o zaman alınabilirdi.Htc nerdeyse her hafta telefon çıkardığı için beklemek lazım.Mesela 2500 mah bataryalı 1080p ekranlı telefon çıkarsın hemen alırım![]()
Cihazın üretim partisini anlamanın bir yolu varmı?One X+ için çok acele etmeyin.Gelsin bakalım.Alanlar olsun tanıtım yapılsın.Kullanıcı deneyimlerine bi bakarsınız.Bakalım onda kronik sorun olacak mı ? sarı leke wifi sorunu gibi.Kim bilir...Acele etmemek lazım.Sonuçta press le yapılıyor bunların ekranları.Ayrıca beni o telefondan soğutan tek şey ekranın 1080p olmaması.Eğer öyle olsaydı bende alma taraftarıydım aslında.Ben One X den çok memnunum Taiwan malı ve ilk parti üretim olmayan bir cihaz.Maşallah bi sıkıntısı yok canavar gibi.Dediğim gibi one x+ modelinin ekranı 1080p olsaydı o zaman alınabilirdi.Htc nerdeyse her hafta telefon çıkardığı için beklemek lazım.Mesela 2500 mah bataryalı 1080p ekranlı telefon çıkarsın hemen alırım![]()
Benim gibi zor bulanlar için söyleyeyim, kutunun etrafında sarılı olan kağıdın arka bölümündeki etiket gibi alanda S/N şeklinde yazıyor. Bu Seri Numarası ( Number) demek.Hemen söyliyim değerli kardeşlerim.Htc one x kullanan kardeşlerim hemen telefonunuzun kutusunu elinize alın.S/N numarasının başlangıç numaralarını yazın.HT23 ve aşşağısı ilk parti.Sonraki numaralar.Sonraki partiler.Mesela ben bunu araştırdım Sarı leke olayları felan HT23'lerde genelde.Benim telefonum Made in Taiwan ve S/N HT25 olarak geçiyor.

Bilgi için tekrar teşekkürler. Çok iyi oldu öğrendiğim.Taiwan'da bir bayan tanıdığım var.Arkadaşı Htc'de çalışıyor.Onunla bu konu hakkında konuştum sarı leke olayı felan gibi şeyler.Benim telefonumun seri nosunu ve üretim yerini sormuştu.Gecen hafta konuştuk o söyledi.Ardından dün aynı şeyi d.haber'de gördüm,bir arkadaş yazmış oda biliyor.Aslında bunu konu açacaktım burada.Neyse artık.Konu açtığım zamanlar pişman oluyorum.Veletin biri gelip beni sinirlendiriyor genelde.