htc one x mi yoksa Nexus 4 mü daha iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
htc one x mi yoksa Nexus 4 mü daha iyi?
Htc one x mi daha iyi yoksa Nexus 4 mü?
Amcam htc one x daha iyi diyor . Nexus 4 ün doğru dürüst bir artısı yok diyor ram haricinde diyor?

Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar .?

Frksylyc

Üye
Amcam htc one x daha iyi diyor . Nexus 4 ün doğru dürüst bir artısı yok diyor ram haricinde diyor?

birde su acidan dusun butun guncellemeleri ilk nexus 4 alacak yani lg nin guncelleme sikintisi nexus 4 te olmayacak.ben olsam nexus 4 alirim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Peki başka ne artısı var kardeşim?

enterneoll

enterneoll

Üye
senin kullanımına bağlı ama çok müzik dinliyorsan htc one x al yoksa diğer kalan herşey nexus 4 :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Telefon da müzik pek dinlemem ...
Kamera benim için çok önemli . Bir de telefonun hızı

mcnpl4

mcnpl4

Üye
nexus google tarafindan guncelleme alicak o yuzden sistem daha iyi calisir bence

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Tipi de çok güzel nexus serisinin .

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Nexus 4'te hafıza kartı girişi yok ve sadece 8 ve 16 GB modelleri var. :zzz: Bu bile almamak için başlı başına bir neden. Görüntüsü de kötü bi izlenim bıraktı bende. Ele almadığım için uzaktan yorum yapabiliyorum şimdilik. 2 GB Ram için bi şey söylemek bence erken daha incelemedim bile.

One X'te de kart girişi yok ama en azından 32 GB dahili hafızası var. Beats Audio da cabası.

Sonuç: Ben One X diyorum.

• Beğen
Tepkiler: yumyjikk2
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ben nexus 4 ü inceledim . Çok hoş telefon ele alındığı zaman .

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben nexus 4 ü inceledim . Çok hoş telefon ele alındığı zaman .

peki hafıza sorun olmaz mı? 16 GB bile alsan zaten 2 3 GB sistem kullanıyor üç beş HD oyundan sonra geriye ne kalır ki?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Oyun hiç indirmem ... Onu geçelim .

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kerim.

Kerim.

Üye
Nexus4un 16gb lik versiyonunda kullaniciya ayrilan hafiza ne kadar?s3teki gibi 11.50gb'mi?

enterneoll

enterneoll

Üye
yorumlarına baktım kesinlikle nexus al :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Fiyatı belli değil su an için onunda .

aleranol

aleranol

Üye
O değilde en iyi kamera one x te var androi olarak. N4 un tek +si da ram ve biraz daha performanslı işlemcisi. Eğer kamera ağır basiyorsa ki one x in ki cidden çok güzel ve ekrani da one x al. Eğer güncelleme ve hiz onemliyse n4 al.

mertekin34

mertekin34

Üye

Nexustan nefret ediyorum.Tasarımın T'si yok resmen.Tek özelliği android versiyon güncellemelerin de sıkıntı yaşamazsın.Aslında One X'te de yaşamazsın yani bir kaç güncelleme daha alır.One X'ler çok hoşuma gidiyor özellikle beyaz renkleri.Her türlü One X alırdım ben.Karar senin tabi

boran9999

boran9999

Üye
Kesinlikle LG Nexus 4 E960

- - - Eklendi - - -

Belki yararlı olur 2 cihazında benim kullandığım galaxy s3 Antutu Benchmark scorları (Cihazlarda hız aşırtma vs vs yok)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ben galaxy nexus alacağım pazartesi arkadaşlar .
Tasarımı falan güzel ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt