mrtzn
Üye
Bu kadar büyütülecek bir sorun değil şarj problemi başka sorunuz varsa iki telefonlada ilgili yardımcı olabilirim saygılar...yapıcı objektif yorumlar için teşekkürler 1 ay içerisinde 50 kere gidip geldim One X S3 arasında ama One X'e yakınım her gece şarja takarım sorun yok
Cihazın rootlu ise nasıl güncelleme alıyorsun pekibu arada cihazım rootlu
- - - Eklendi - - -
hayır kurmuyor işte
Yorum için teşekkürlerArkadaşlar htc one x in bataryasının iyi olmadığını herkes biliyor ve galaxy s3 ile karşılaştırınca one x gereken durumlarda 4 çekirdeği kullanıyor fakat s3 her zaman kullanıyor buna ramen aktif kullanımda şarjı 1,5 gün gidiyor ayrıca arayüzdeki takılmaları söylemiyorum bile nereden biliyorum en yakın arkadaşım kullanıyor ve telefonu konuşma hariç sadece evde kullanıyor resmen masaüstü bilgisayar gibi çünki oyunlara girdiğin zaman şarj çok az gidiyor resmen sadece şarj aletine bağlıyken oyun oynanıyorkeşke bataryası iyi olsaymış telefon donanım olarak Batarya hariç hiç Kötü değil fakat yazılımsal olarak 4.0.4 almasına ramen arkadaşımın telefonunda arayüz takılmaları devam ediyor bunu düşünerek alın. umarım yardımcı olabilmişimdir amacım telefonu kötülemek değil
Yorum için teşekkürlerAma arayüzde takılma yaşayan nadir insan var yani o sorun sadece o cihaza özel bi durum. Tek sorun batarya deniyor ancak benim batarya yönünden de sıkıntım yok Hayatta şarja takılıyken oyun oynamam zaten batarya çıkarılamıyor bu sefer batarya şişiyor çok zararlı tavsiye etmiyorum kesinlikle.
Bu arada sen s3 kullanmıyormuydun birde one x mi aldın
Diğer konularda çok yazdımPeki en çok hangisinin performansı daha iyi bize bir karşılaştırma yazarmısın gerçi ben arkadaşımla karşılaştırdım ama bide sen yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?