ultrasivas
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende aynen soyledım dalgamı gecıyorsunuz bızle dedım yapacak bısey olmadıgını guncelleme verılen cıhazlarda gerı donusu olmayan hatalar meydana geldıgını soyledıler bende boyle yaparak kullanıcılarınızı kendınızden sogutuyorusunuz dedım benım telefon numaramı felan aldılar bana donus yapacaklar tekrar merakla beklıyorum sonucunu yıne yazarımYapma ya ...
Bu yapılan saçmalık ama .
kardes bızım amacımız 4.1.1 e felan gecmek degıl gercekten bıze bır soz verıyorlarsa o sozun arkasında durmalarını ıstıyoruz baska bır amacımız yok sımdı s3 ve one x tartışmasına gırmeye gerek yokiyiki s3 almısım walla 4.1.2 e geçicez siz hala 4.1.1 e geçmedinz
bu gidişle yılbasından oncede gelmez benceBu ay bitmeden gelmez
iyiki s3 almısım walla 4.1.2 e geçicez siz hala 4.1.1 e geçmedinz
Ota ağında bazı sorunlar varmış.)
HTC yetkililerinin ağzından laf almak çok zor. Helede şu temsilciler varya destek sisteminde onları yumruklayasım var. Güncellemeler gelmeye başladı çoktan Uğurunda dediği gibi sadece Türkiyede yok diğer ülkelerde var hatta ve hatta Taiwan'da HTC J satışa bile çıktıBana kalırsa bu hafta içi bize güncelleme gelicektir ( cid m27 ).
Şu s3 kullanan arkadaşın bu konuda ne işi var acaba? Samsung'u övücem derken bu telefona çamur atamazsın kardeş hele konu one x olursa..! Burada one x'in s3'ü nasıl ezdiğini anlatmama gerek yok azıcık bilgi sahibi olan herkez bilir bunu. ( Sense arayüzü yeter )
Neyse polemiğe girmiceğim. Güncellemenin dün dağıtılmaya başlandığı ve bu hafta içinde bizlere gelmesi bekleniyor.(Kaynak sağlam)
- - - Eklendi - - -
Katılıyorum
kaynak kim acaba gercekten cok merak ettim
süylemem bea
nıyekı yaw belkı bızımde ılerde ısımız duser
Arkadaslar benim telefon yurtdışı pasaport kayıtlı orjinal jelly bean romu atsam mı zaten garantisi yok..
sonra donanımhaberde konu açarsın demi uyanık
- - - Eklendi - - -
evet actım herkesın haberı olsun ıstedım sonucta htc nın yaptıgı yanlısı herkes ogrensın cıhaz alırken bunları goze alsın dıye soyledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?