HTC One X+ İngiltere’de satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X+ İngiltere’de satışa sunuldu
Akıllı telefon segmentinin başarılı isimlerinden bir tanesi olan HTC, son dönemde sunduğu akıllı telefonlar ile dikkat çekmeyi başarıyor. Özellikleamiral gemisi HTC One X ile ön plana çıkan HTC, amiral gemisinin halefi olan yeni akıllı telefonu HTC One X+‘ı satışa sundu. Geçtiğimiz ay önsiparişe sunulan ürün İngiltere‘de satışa sunuldu.
HTC One X+‘ın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, akıllı telefon 4.7″büyüklüğünde HD çoklu dokunmatik ekran içeriyor. Nvidia‘nın dört çekirdekli işlemci içeren Tegra 3 T37 yonga setinden güç alan HTC’nin yeni akıllı telefonu Google‘ın geliştirip sunduğu Android 4.1 Jelly Beanmobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.Diğer özelliklerine bakacak olursak eğer HTC One X+ 8MP arka kamera ve1.6MP ön kamera içeriyor. 1GB sistem belleğine sahip olan HTC‘nin yeni akıllısı 32GB ve 64GB dahili veri kapasiteleri ile geliyor. Fiyatına bakacak olursak eğer sim kilitsiz olarak 474.98£ fiyat etiketine sahip olduğunu görüyoruz.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
göz alıcı vallahi ama galiba HTC One X alanlar buna tepkili bakacaklar ama bana laf düşmez şimdiden alacaklara hayırlı uğurlu olsun :)

zappinger

Üye
bunu alacaklara hayirli onex alanlara geçmiş olsun

amcalu1

amcalu1

Üye
Ön kamera ve depolama alanini arttırip cihazin oc lanmış hali ama android alcak olsam bunu alırdım

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Haber için teşekkürler :) one x kullanıcıları belki sinirlenir. Galiba bu tegra3 one x dekinden iyi... Lise yüzünden donanımlarla pek ilgilenemiyorum da :)

aleranol

aleranol

Üye
aslında htc birazdaha bekleyip bunu çıkarabilirdi.

mega2

mega2

Üye
Şunun ekranı 5.0 yapsalarmış daha iyi olurmuş bence.

saruman_me

saruman_me

Üye
çok kral bir tlf ama

TozteL

Üye
Ne zamandır beklediğim haber..süpre bişeye benziyor ama bakalım bataryasına nasıl yorum yapacaklar

avcitalip

avcitalip

Üye
güzele benziyor :hmmm

Placebo-

Placebo-

Üye
Fiyat can yakıyor. :) Vergiler dahil 2000 civarı olur.

61semih

61semih

Üye
göz alıcı vallahi ama galiba HTC One X alanlar buna tepkili bakacaklar ama bana laf düşmez şimdiden alacaklara hayırlı uğurlu olsun :)
zamanında tartışıyordum forumdan arkadaşlarla özellikle one x alacak veya almış kişilerle yok htc söz verdi sürekli modelçıkarmıyacak en azından amiral gemisinin üstüne bir model kısa zamanda çıkmıyacak diye :D souç ortada htc akıllanmaz.
kaldıki halen tegra 3 ile geliyor

___kaptan___

___kaptan___

Üye
zamanında tartışıyordum forumdan arkadaşlarla özellikle one x alacak veya almış kişilerle yok htc söz verdi sürekli modelçıkarmıyacak en azından amiral gemisinin üstüne bir model kısa zamanda çıkmıyacak diye :D souç ortada htc akıllanmaz.
kaldıki halen tegra 3 ile geliyor

hehe aynen yaa :D her aya bi telefon çıkarıyo gibi yaaa :P biraz Apple gibi olsa sene de bi dene :D :D yanlış mıyım yani :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
senede 1 tane de az be hocam :D

ozaman HTC için şöyle diyelim :

Ocak ayında Üst segmente hitab eden bi cihaz çıkarsın(1.cihazı)
Nisan ayında Orta segrmente hitab eden bi cihaz çıkarsın(2.cihazı)
Temmuz ayında orta-üst segment karışımı bi cihaz çıkarsa(tabletfon olabilir)(3.cihazı)
Ekim ayında da ortaya karışık bi cihaz çıkarsa(4.cihazı)

Nasıl olur :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
ozaman HTC için şöyle diyelim :

Ocak ayında Üst segmente hitab eden bi cihaz çıkarsın(1.cihazı)
Nisan ayında Orta segrmente hitab eden bi cihaz çıkarsın(2.cihazı)
Temmuz ayında orta-üst segment karışımı bi cihaz çıkarsa(tabletfon olabilir)(3.cihazı)
Ekim ayında da ortaya karışık bi cihaz çıkarsa(4.cihazı)

Nasıl olur :D

uygundur hocam :) benim derdim ekranın büyük olması ile

___kaptan___

___kaptan___

Üye
uygundur hocam :) benim derdim ekranın büyük olması ile

büyük ekran sevmiyo musun? Benim düşüncem tabletfonlar için 5.5'' son olmalı normal telefonlar içinse 4.8 yada 4.9 ideal ve son olmalı :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bence telefon max. 4" olmalı ama geçen teknosa da elime bi one s aldım elime oturdu :) yani en ama en fazla 4.3" olmalı :) temeli telefon bunların.

- - - Eklendi - - -

Tabletfon zaten kullanmam :)

• Beğen
Tepkiler: 61semih
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bence telefon max. 4" olmalı ama geçen teknosa da elime bi one s aldım elime oturdu :) yani en ama en fazla 4.3" olmalı :) temeli telefon bunların.

- - - Eklendi - - -

Tabletfon zaten kullanmam :)

hmm anladım :) walla ben tabletfon konusuna sıcak bakıyorum şuan için kısa bi süre sonra askerliğim var o yüzden telefon değişimini düşünmüyorum hayırlısıyla askerden dönüşte ya tabletfon yada 4.8'lik yahut 4.9'luk bi telefon düşünüyorum :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Zevk meselesi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt