HTC One X için Android 4.1.2 Jelly Bean Güncellemesi Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC One X için Android 4.1.2 Jelly Bean Güncellemesi Yayınlandı!
Tayvan kökenli akıllı telefon devi HTC, özellikle Android üzerinde çalışan akıllı telefonları ile karşımıza geliyor. İlerleyen günlerde Microsoft‘un yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 8 üzerinde çalışacak olan akıllı telefonları da sunmaya hazırlanan HTC 3. çeyrekte düşüş yaşayan firmalar arasında yer alıyor.Sunduğu akıllı telefonlar için yazılım desteği de sunan HTC, amiral gemisiOne X için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesini yayınlamaya başladı.HTC Kuzey Asya Genel Müdürü Jack Tong düzenlenen basın toplantısında One X için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesini yayınlamaya başladıklarını açıkladı.Yeni güncelleme ile en son sürün Android yazılımının yanı sıra HTC Sense 4+ arayüz de One X akıllı telefonda yerini alacak. Ancak bu güncellemenin Asya için geçerli olduğunu belirtelim. Henüz diğer bölgeler için açıklama gelmese de çok yakın olduğunu belirtebiliriz.

Umarım One X i hakettiği yere taşıyan yenilikler getirir..

Alıntı: MAXİCEP

doctorrr

doctorrr

Üye
ben paylaşıcaktım somuru: neyse haber için teşkürler :D

doctorrr

doctorrr

Üye
one x yağ gibi olur şimdi dadından yenmez valla :pro2:

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Allah beee :) bir HTC One X'im yok ama varmış gibi sevindim dinime imanıma yaaa :D güncellemeyi alacak HTC One X sahibi arkadaşlara hayırlı olsun :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hasan'a gün doğdu :ehe

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Haber için :tşk: .İnşallah One S e de çok yakın bir zamanda bekliyoruz :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun. Bunu haberi duymuştum ama Türkiye'ye geldi sandım, sevindim. Konuya girmeden güncelleme varmı diye baktım, ama yok. :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
hayırlı olsun

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
haber için :tşk: bay test moderatör ... ve one x kullanıcılarına da hayırlı olsun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim :)

caglar b

caglar b

Üye
ya sende n9 yok muydu :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye