Uruloki
Üye
Belli mi olur
Valla yatirim almaya basladilar bir dahaki aya sailfish i tanitacaklar ki bunları kendileri twitterdan yazıyor ve yone bu sene bitmeden super bir telefon tanitabiliriz diyorlar yani bayağı iddialı diyorlar bunu hic bir cihaz önünde duramaz şeklinde
Valla yatirim almaya basladilar bir dahaki aya sailfish i tanitacaklar ki bunları kendileri twitterdan yazıyor ve yone bu sene bitmeden super bir telefon tanitabiliriz diyorlar yani bayağı iddialı diyorlar bunu hic bir cihaz önünde duramaz şeklinde
Bende geçen Fiziksel QWERTY hakkında Tweet atmıştım. Ondan sonra anket açtılar Qwerty ile ilgiliBu senenin sonunda telefonu duyuracaklar. (Sailfish)İşletim sistemini de büyük ihtimal bu ay duyuracaklar SDK'yı vs.
Yalnız en çok merak ettiğim şey Türkiye'ye gelecek mi ? Asya'ya yoğunluk vereceklermiş ama bilmiyorum Türkiye'ye gelmezse üzücü olur. Çünkü yurtdışından getirecek pek kimse yok
Ya bizim mert1047 var valla para olsun direk aldirtcam ona arabistandan ama ben n9 gibi olsun istiyorum dokunmatik ve dedigim gibi sende gormussundur bayağı atarli gidiyorlar valla
bu jolla patlar aga yalnız sadece profesyoneller ilgilenir kanımca
Jolla şirket abicim nasıl rafa kaldırılsın
Ya bizim mert1047 var valla para olsun direk aldirtcam ona arabistandan ama ben n9 gibi olsun istiyorum dokunmatik ve dedigim gibi sende gormussundur bayağı atarli gidiyorlar valla
çok güzel cihaz ama beyazı yok sanırım ?
vardır htc nin her modelinin beyazı var diye biliyorum
beyazı yoksa alınmaz zaten,ben diğer renklerini pek sevmiyorum hTC'nin ama beyazı çok güzel duruyor
siyahı da çok güzeldir htc nin hd2 kullandım ben siyah.
gerçi benim gördüğüm one x gri diye geçiyordugörmeden karar vermemek lazım aslında
vardır htc nin her modelinin beyazı var diye biliyorum
Her modelin demeyelimbenim One S in yok beyazı sadece siyah ve gri var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?