HTC One X+’dan Haber Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC One X+’dan Haber Var
HTC’nin 2012 yılındaki Android’li amiral gemisi One X, Tegra 3 işlemcisi ve güçlü kamera özellikleri ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Ülkemizde de epey ilgi gören cihazın başarısının ardından HTC, bir takım iyileştirmelere uğramış versiyonunu satışa sunmaya karar vermişe benziyor.

XDA Developers üyelerinden biri, One X+’ın özelliklerine dair bazı bilgiler yayınladı. İddialar doğruysa One X+’ta da 1+4 çekirdekli Tegra 3 işlemci yer alacak. Farklı olarak ise bu işlemci 1.7GHz saat hızında çalışacak. Doğrudan Android 4.1 Jelly Bean sürümünün yüklü olacağı akıllı telefonda, HTC’nin Sense arayüzünün 4.5 sürümü yer alacak.

Şimdilik hakkında daha fazla bilgi bulunmayan HTC One X+’ın birçok yönden HTC One X ile aynı özelliklere sahip olacağı da gelen haberler arasında. Önümüzdeki günlerde HTC, düzenleyeceği özel etkinlikte Windows Phone 8’li modellerinin yanı sıra HTC One X+’ı da tanıtabilir.

(Scroll)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Türe

Türe

Üye
Resmen one x alanlara hakaret. Rezillikten baska bisey degil. Tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
15097

15097

Üye
:eller: çok güzel görünüyor her yönden :)

doctorrr

doctorrr

Üye
güzelde one xçiler duymasın :D teşekürler :)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Gene mi?!:ah
:DTeşekkürler.

enterneoll

enterneoll

Üye
htc gerçekten satış planlamasında berbat ilerliyor :D

Uruloki

Uruloki

Üye
Her turlu hiina kernerlerle ulasildi ve geçildi onemli olan guncellemeyi sağlaması

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Haber için teşekkürler. Yalnız dikkatimi çeken bir olay var htc firması herhalde müşterilerini keriz yerine koyuyor yada öyle zannediyor. Htc one x+ nın piyasaya çıkma sebebi ne olabilir? Elbetteki htc one x in eksikliklerini kapatmaya çalışmasından dolayı böyle bir cihaz çıkartabilir htc firması ; ama one x+ nın özelliklerine bir bakayım dedim 1.7 ghz. yükseltilmesine rağmen islemciler , bataryası halen 1800 mh. ve cıkartılamıyor. Herhalde htc firması müşterilerine büyük bir saka yapmak istedi ve böyle bir cihaz çıkardı......

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Haber için teşekkürler. Yalnız dikkatimi çeken bir olay var htc firması herhalde müşterilerini keriz yerine koyuyor yada öyle zannediyor. Htc one x+ nın piyasaya çıkma sebebi ne olabilir? Elbetteki htc one x in eksikliklerini kapatmaya çalışmasından dolayı böyle bir cihaz çıkartabilir htc firması ; ama one x+ nın özelliklerine bir bakayım dedim 1.7 ghz. yükseltilmesine rağmen islemciler , bataryası halen 1800 mh. ve cıkartılamıyor. Herhalde htc firması müşterilerine büyük bir saka yapmak istedi ve böyle bir cihaz çıkardı......

Daha çıkarmadı yav sadece dedikodu bir cihazı görelimde ondan sonra HTC'ye saydırırız :kıskıs:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Daha çıkarmadı yav sadece dedikodu bir cihazı görelimde ondan sonra HTC'ye saydırırız :kıskıs:
Kardeşim bazı bilgileri almak için illaki telefonun çıkmasımı lazım ;)
Gsmarena sitesinde teknik bilgileri yazıyor cihazın , ben okuduğum bu bilgiler sebebiyle böyle bir yorumda bulundum ki gsmarena nın koftiden haber yaptığını daha görmedim ;) ama sende haklısın cihaz bir çıksın bir de öyle yorum patlatalım :ehe

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Kardeşim bazı bilgileri almak için illaki telefonun çıkmasımı lazım ;)
Gsmarena sitesinde teknik bilgileri yazıyor cihazın , ben okuduğum bu bilgiler sebebiyle böyle bir yorumda bulundum ki gsmarena nın koftiden haber yaptığını daha görmedim ;) ama sende haklısın cihaz bir çıksın bir de öyle yorum patlatalım :ehe

Tabi canım orası öylede şimdiden yok öyle yok böyle demeyelim bir süpriz yapılırda yanlış çıkarsa olmaz çünkü :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
güzell :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
:vur ben bu htc yi öldüreceğim:off:dayak atmak lazım:dover:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu cihaz gereksiz başka bir şey değil bence.

MaxipmaN

Üye
nokiadan şaşmacan :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Birincisi bunu sen ben gibi bir adam iddia etmiş htc'den gelen birşey yok.
İkincisi ben one x'ten memnunum adamlar benim işimi gören telefonu yapmış ben bu özellikleriyle aldım bu telefonu hiçte pişman değilim. Ha one x'i olup illa bende son model telefon olmalı diyenler olabilir onlara birşey diyemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt