H.TOGAN
Üye
Birincisi bunu sen ben gibi bir adam iddia etmiş htc'den gelen birşey yok.
İkincisi ben one x'ten memnunum adamlar benim işimi gören telefonu yapmış ben bu özellikleriyle aldım bu telefonu hiçte pişman değilim. Ha one x'i olup illa bende son model telefon olmalı diyenler olabilir onlara birşey diyemem.
Haber için teşekkürler. Yalnız dikkatimi çeken bir olay var htc firması herhalde müşterilerini keriz yerine koyuyor yada öyle zannediyor. Htc one x+ nın piyasaya çıkma sebebi ne olabilir? Elbetteki htc one x in eksikliklerini kapatmaya çalışmasından dolayı böyle bir cihaz çıkartabilir htc firması ; ama one x+ nın özelliklerine bir bakayım dedim 1.7 ghz. yükseltilmesine rağmen islemciler , bataryası halen 1800 mh. ve cıkartılamıyor. Herhalde htc firması müşterilerine büyük bir saka yapmak istedi ve böyle bir cihaz çıkardı......
Lan htc
vanix gülün suçu ne ?knk ama normal one x daha iyi bu çift çekirdekmiş
28nm snapdragon dual core crait işlemci cortex a9 tabanli bir quad core işlemci performansi verir. Ornek htc one x / one s testleri
Kardesim one xl'yi hicbir karsilastirmaya karistirmayin derim. Ondaki chipset tamamen farkli hem de at&t romu cok farkli bize olcu olmamali. Jb ile karsilastirmasini da gordum de ben stock romdan bahsediyorum. Jbli one x ile ics li one s karsilastirmasi da aldatir bu iki cihazin adil karsilastirmasi icin ikisinin de resmi jb guncellemesini almasini beklemek veya mevcut stock romlarla karsilastirmak daha saglikli olur.
O testlere birde şimdi bakin isterseniz modum ve hatta jb s3 le bule karsilastirin ayrica ekran farkinida araya katin ayni islemciye sahip one xl var onunla karsilatirdiginizda sonucu gorun
28nm snapdragon dual core crait işlemci cortex a9 tabanli bir quad core işlemci performansi verir. Ornek htc one x / one s testleri
A 15 alt yapılı değilmiydi?
Bence yanlış yapıyor zaten elinde A15 var ama kullanmıyor belki Note2'de de kullanılmayacak.Bana göre zaten A15'den iyileri çıkacaktır Samsung'un kullanması lazım.
Malesef degil hatta samsung bu yuzden cok elestiri aldi. Teknoloji sakliyor elindeki hazir teknolojiyi tepe cihazinda kullanmiyor diye.
Resmen one x alanlara hakaret. Rezillikten baska bisey degil. Tesekkurler.
Nokia artık batmaz lumia lar sayesinde
- - - Eklendi - - -
Nokia çok yapmıştı bu taktiği,yeni çıkardığı her telefonda bir yada iki tane eksik koyup hemen bir üst model çıkarıp onlara koyardı o eksikleri ama şuan nokia nın halini görüyorsunuz,battı batacak insanlar gözünü açtı,htc de aynı yoldan giderse nokia ile aynı akıbeti paylaşabilir.
Kardesim one xl'yi hicbir karsilastirmaya karistirmayin derim. Ondaki chipset tamamen farkli hem de at&t romu cok farkli bize olcu olmamali. Jb ile karsilastirmasini da gordum de ben stock romdan bahsediyorum. Jbli one x ile ics li one s karsilastirmasi da aldatir bu iki cihazin adil karsilastirmasi icin ikisinin de resmi jb guncellemesini almasini beklemek veya mevcut stock romlarla karsilastirmak daha saglikli olur.
Android Bence HTC'ye Yakismiyorrr .. :/
Ahahaha.Senin yerinde olmak istemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?