HTC One X aldim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
HTC One X aldim :)
2 gun once HTC One X aldim arkadaslar gercektende super bi cihazmis. C6-01 kullanicisi olaraktan cag atlamis gibi oldum resmen Malum symbianda uygulama kitligi vardi ama bu telefonda sorun olmuyo gordugum her uygulama,oyunu kurabilmek guzel biseymis Ama c6-01i satmadim onu da kullaniyorum

Size sorum olacak LG Optimus 4X HD diye bi telefon vardi ozelliklerine baktim benim telefonun nerdeyse birebiri fiyat olarak 100$ daha ucuzdu nedeni nedir bunun ? Kazik mi yedim yoksa ben

Samet.25

Lg de güzel tel ama yeni nerdeyse bu sektörde bende olsam one x i tercih ederdim nokıadan sonra cok değişikler oldugunu görmüssünüzdür hayırlı olsun güle güle kullanın

PriZm

Üye
Hayırlı olsun

Uruloki

Üye
Esas 4x alsan kazık yemiş olurdun

Tepkiler: yumyjikk2

DiaBLoS

Admin
İyi günlerden kullan kardeşim .

Türk-X

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan

lordufuk

Üye
hayırlı olsun ayrıca 4xhd belki donanımsal olarak aynı g özükebilir ama performans bakımından geride kalıyor ayrıca lgde telefonlarına hiç destek vermiyor iyi seçim tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan

Kerim.

Üye
hayirli olsun cok guzel cihaz.herseyiyle cok iyi bence

TeAmo42

Üye
Hayırlı olsun çok iyi cihaz almışsın güle güle kullan.Ama nedendir bilmem C6-01 kullanan herkes birdaha symbian kullanmıyor kimi gördüysem c6 dan geçiyor andoride ben dahil

OPC

Üye
Hayırlı olsun

Benimde yakındır kurtulucam C6-01'den

MrExpert

Üye
Öncelikler yeni telefonun hayırlı uğurlu olsun Senin durumun Tabiri caizse Renulttan inip Mersedese Binmek gibi

Mobilator

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun cihazınız. HTC bölümünde ana konumuz var, bekleriz

SkyLaBTR

Üye
c6 01 den one x e geçmek şahinden bmw ye geçmek gibidr

lordufuk

Üye
c6 yı yerden yere gömdünüz canım lütfen

MaxipmaN

Üye
c6 dan sonra adam niye symbian kullansın ki öldü gitti

LG'de güzel ama güncelleme sıkıntısı var keşke one x + alsaydın ama one x te yeterlidir şimdilik hayırlı olsun güle güle kullan Allah nazardan saklasın

-Note II veya SIII neden almadın ?

Konu Sahibi
LG'de güzel ama güncelleme sıkıntısı var keşke one x + alsaydın ama one x te yeterlidir şimdilik hayırlı olsun güle güle kullan Allah nazardan saklasın

-Note II veya SIII neden almadın ?

Bu telefonu 1-2 sene kullancam zaten bu sure zarfinda htc one x+la bi fark edecegini sanmiyorum.

Note 2 gereksiz buyuk s3un de sekli hosuma gitmedi

Herkese tesekkur ediyorum arkadaslar allah diger c6-01 sahiplerine de nasip etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...