hTc ONE sorulariniz

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Şu anda işyerinde olduğumdan detaylı araştırma yapıp link veremiyorum hocam ama google yazarsanız istediğiniz sonuca ulaşırsınız
tamam bilgi için teşekkürler.

bu arada telefonu alan arkadaşa Hayırlı olsun (:

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov

nsren

nsren

Üye
kardeşim hayırlı olsun. Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Gercekten mükemmel bir telefon. Size bir ip ucu. Uygulamalarda ayarları görmek için home tuşuna basılı tutun . Belki biliyorsunuz da olsun söylemekte fayda var.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim :) evet biliyorm dostum saol yinede

blacktalon

blacktalon

Üye
Home tusuna uzun bastiginda arama geciyor hangi ayar bu bahsettigin

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
hemen yardımcı olalım :)

muratangin

Üye
arkadaşlar gözüme birşey takıldı.Htc bölümünde HTC one kullanıcılar kulübü YOK ? nasıl yani telefon bu kadarmı az popüler

blacktalon

blacktalon

Üye
arkadaşlar gözüme birşey takıldı.Htc bölümünde HTC one kullanıcılar kulübü YOK ? nasıl yani telefon bu kadarmı az popüler

Bir tane acmak lazim herkes faydalanir o yuzden guzel htc one forumu var mi diye sormustum

- - - Eklendi - - -

birde bu kulakliga alisamadim ve bir tek bana mi kotu geliyor anlamadim

serif55

serif55

Üye

Hayır popülerliği az değil aslında ama maxicepte fazla sahip olan yok sanırım yada aktif değiller, ne demişler iphone u samsungu herkes alır ama htc yi bilen alır ;)

nsren

nsren

Üye
ilk defa htc kullanıyorum. Kendi kendime daha neden kullanmadım diyorum. :-) mesela cihaz destek bölümüne bakıyorum hiç sorun yaşayan yok . Hep samsung kullanıcıları sorun yaşıyor. Anlaşılmasın tabi. Sonuçta çok uzun süre s3 mini kullandım. HTC one sonra diğer telefonlar çok sönük . Özellikle de şekli ön numara. Ha bu arada ayarları eden arkadaşım cevap verecektim ama zaten görsel olarak paylasilmis .

By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
buyur dostum kulaklık.

Takipçi Satın Al

Üst Alt