Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim hayırlı olsun. Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Gercekten mükemmel bir telefon. Size bir ip ucu. Uygulamalarda ayarları görmek için home tuşuna basılı tutun . Belki biliyorsunuz da olsun söylemekte fayda var.
By_Casparov
Üye
Konu Sahibi
Teşekkür ederim evet biliyorm dostum saol yinede
blacktalon
Üye
Home tusuna uzun bastiginda arama geciyor hangi ayar bu bahsettigin
By_Casparov
Üye
Konu Sahibi
hemen yardımcı olalım
muratangin
Üye
arkadaşlar gözüme birşey takıldı.Htc bölümünde HTC one kullanıcılar kulübü YOK ? nasıl yani telefon bu kadarmı az popüler
Hayır popülerliği az değil aslında ama maxicepte fazla sahip olan yok sanırım yada aktif değiller, ne demişler iphone u samsungu herkes alır ama htc yi bilen alır
nsren
Üye
ilk defa htc kullanıyorum. Kendi kendime daha neden kullanmadım diyorum. :-) mesela cihaz destek bölümüne bakıyorum hiç sorun yaşayan yok . Hep samsung kullanıcıları sorun yaşıyor. Anlaşılmasın tabi. Sonuçta çok uzun süre s3 mini kullandım. HTC one sonra diğer telefonlar çok sönük . Özellikle de şekli ön numara. Ha bu arada ayarları eden arkadaşım cevap verecektim ama zaten görsel olarak paylasilmis .