Htc one s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Htc one s
Arkadaşlar Ağustos'a doğru yeni bir telefon almak istiyorum. Htc One S iyi midir sizce ? Ya da o fiyat aralığında ki daha iyi gördüğünüz ürünler ? Şimdiden teşekkürler.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İyi telefondur ;) 8 MP , 1500 mhz Cpu ,4.3 inç , 1gb ram ile süper bir telefon tavsiye ederim ;)

cyber

cyber

Üye
cpu 1.7 ghz dir snapdragon s3 var özelliklerine göre pahalı bi cihaz bence

xPaSHax

xPaSHax

Üye
guzel telefondur kendileri :oke:

n000k

n000k

Üye
şimdi baktım DH <HTC One S, 1.7GHz hızındaki işlemcisi ile Türkiye'de > diye bir haber yapmış..

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
n000k

n000k

Üye
hmm :hmmm orjinal 1.5 lu olanı snapdragon S4 lü ama bu 1.7 li olan snapdragon S3 lüymüş..

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
S3 olan 1.7 Ghz, S4 olan 1.5 Ghz Türkiye de ikisinden de var galiba. Ama operatörlerden satılanlar Snapdragon S3 olması gerek.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Samsung SIII alıcaktım ama çok büyük be :(

cyber

cyber

Üye
s4 yok diye biliyorm ayrıca s3 lü 1.7 hız s4 lü 1.5 den kötü

papakudioflu

papakudioflu

Admin
snapdragon s4 1.5ghz chipsetlerin uretimin sıkıntı oldugu icin one s 1.7ghz s3 chipsetle geliyor. S4 chipset olani parasini hakeder ama s3 icin aynisini soylemek icin testlerini gormek lazim.

cyber

cyber

Üye
s4 lü one s one x i bile geçiyordu bunu anlayan htc hemen s3 e geçti performans kaybı yaşandı baya

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
s4 lü one s one x i bile geçiyordu bunu anlayan htc hemen s3 e geçti performans kaybı yaşandı baya
O yüzden geçmedi kardeşim üretim de sıkıntı olduğu için yoksa iki modelde bu firmanın neden böyle geri adım atsın ki yada niye One X i abisi şeklinde tanıtsın ki demi ;)

Türe

Türe

Üye
Mümkünse Snapdragon S3 işlemcili olanı almayın çünkü ısınma ve performans konusunda S4'e göre biraz sıkıntılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...