HTC One S yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Julı

Üye
    Konu Sahibi
HTC One S yardım
Arkadaşlar bu ay içinde htc one s alıyorum :) S4 ve S3 işlemcisi varmış hangisi daha iyidir?? Kullananlar yardım edebilirse çok sevinirim ve şimdiden teşekkürler

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Arkadaşım ben s4 işlemcilisini kullanıyorum.S3 ile S4 arasında ne fark var tam olarak bilmiyorum herkes S4 ün daha iyi olduğunu söylüyor.S4 daha yeni olduğu için daha iyi oluyormuş galiba..S4 ü de Türkiye'de bulman biraz zor yurdışından getirtme şansın varsa ordan getirtmeni tavsiye ederim çünkü Türkiye'de s4 satılmıyor.Yurtdışı hem daha ucuz olur hem de daha yeni işlemci kullanırsın :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
S4 kullanan, yani 1.5 Ghz'lik model mimarisi sayesinde daha çok performans veriyor. Çünkü 28 nm teknolojisi ile üretiliyor ve GPU'su daha hızlı.
Ancak ülkemize gelen model S3 yongasetini kullanıyor. Yani S4'lü modeli bulmak sıkıntı. Yakın zamanda bununla ilgili ayrıntılı bir konu açacağım.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
S4 kullanan, yani 1.5 Ghz'lik model mimarisi sayesinde daha çok performans veriyor. Çünkü 28 nm teknolojisi ile üretiliyor ve GPU'su daha hızlı.
Ancak ülkemize gelen model S3 yongasetini kullanıyor. Yani S4'lü modeli bulmak sıkıntı. Yakın zamanda bununla ilgili ayrıntılı bir konu açacağım.

Valla çok iyi olur ayrıntılı bi konu :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bencede çok iyi olur ayrıntılı konu ve Türkiyede hiç mi yok s4 satan bir yer :(

Ben bazı sitelerden baktım yurtdışından getirilmiş kayıtlı normal fiyatının altında satıyorlar ama garantisiz..

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Benimki de zaten garantisiz..

Julı

Üye
    Konu Sahibi
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Abi bu s4le s3ün arasında nasıl bir fark var? Sadece şarjsa farketmez bence, zaten şuan her gün şarj ediyorum telefonumu bişey değişmez yani :)

Işlemci ışte ya.Bilgisayardan örnek verirsek s4=i7 s3=i5 gibi düşünebilirsin.inşallah yanlış örnek vermemişimdir :)

criminalx32

criminalx32

Üye
evet doğru. bendede s4 modeli var. HTC bu yıl belki s4 modeline android 4.2.2 getirebilir. Fakat, telefonu asla ama asla şarjdayken indirme yapma ve oyun oynama çok fena ısınıyor. Bir gün denedim sağolsun uygulamam bildirim verdi (CVify 2 Beta[cilviotr.tr.gg]) sonra bi baktım telefon simite dönmüş.

Takipçi Satın Al

Üst Alt