Htc one s simkart sorunu..lütfen yardım!

Konu Sahibi
Htc one s simkart sorunu..lütfen yardım!
Arkadaşlar htc one s cihazının pasaport kaydını yaptırdım ama telefon hâlâ simkarti görmüyor sorun ne olabilir,ne yapabilirim ?

valla güzel soru şimdi veri yolları tıkandı, cpu çöktü, ram bitti; çözemedim

Konu Sahibi
Bilen,anlayan birisi yok mu ?

Arkadaşlar htc one s cihazının pasaport kaydını yaptırdım ama telefon hâlâ simkarti görmüyor sorun ne olabilir,ne yapabilirim ?

Yurtdışından geldiyse %100 sim unlocktur.Yani yurtdışından vodefondan taksitle aldın adamlar onu unlock yapıyor ve sadece vodafone hattı çalışıyor bunu anlayan birine zorda olsa kırdırmak mümkün!

- - - Eklendi - - -

du benbi googleda arayım.

- - - Eklendi - - -

şurada bi sorgula bakalım ne olacak:

Kardeş imei saden 2 - 3 ay içersinde HTC firmasına bilgiler yollanıyor sonra onay gelince kayıtlı diyor.Şimdi sorgulasa geçici olarak kayıt altına alınmıştır diyecek.

Tepkiler: abandonware

olmazmı şimdi benim verdiğim adres

Konu Sahibi
Tamam tamam oldu.Simkarti kendim kesmiştim,biraz fazla kesmisim tam oturmamış içine .kürdanla sıkıştırınca oldu

Ben de kestim okumadi.10 liraya micro sim aldım

Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;5139160' Alıntı:
Ben de kestim okumadi.10 liraya micro sim aldım

Ilk önce okudu,sonra telefon yere düştü galiba yerinden oynamış ,ne yaptıysam olmadı.İyice sıkıştırınca oldu.

Bende one s kullanicisiyim tabiki oluyor diyecem çünkü sık olarak rastladığım bir şey
Bide haftada bir hard reset ararsan çok sorun olmuyor yazılım kesinlikle stabil değil çok dönek bir öyle bir böyle bazen coşuyor bazen yaptığın harekete 1 sn sonra cevap veriyor google play den çok uygulama indiriyorum sonra siliyorum
Uygulamalar bana çok temiz gibi gelmedi

Yüklediğiniz uygulamalara dikkat edin Sürekli format atmanıza gerek yok böyle telefon kullanılmaz ki zevki kaçar bi süre sonra bilginize

Julı

Üye
Abi bende one s almayı düşünüyorum gerçekten boyle sorunlar çıkartır mı ve çok uygulama indirip sonra silmek sorun olur mu