HTC ONE S Kamera

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serverus.alper

serverus.alper

Üye
    Konu Sahibi
HTC ONE S Kamera
htc one s kullanıyorum kamera hakkında bi bilgi alıcam şöyle kamerayı açtğınızda otomatik görüntü birden netleşip birden bulanık oluyor saniyelik iş yani fotoraf çekiyorum bulanık çıkıyor bu sinir bozucu şu kamerayı tam netleştirecek ayarı bilmediğim için bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi....

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu bulanıklaşmanın sebebi autofocus yani otomatik netleme özelliği. Önlemeniz gereken bir şey değil yani :)

messevim

messevim

Üye
htc one s kullanıyorum kamera hakkında bi bilgi alıcam şöyle kamerayı açtğınızda otomatik görüntü birden netleşip birden bulanık oluyor saniyelik iş yani fotoraf çekiyorum bulanık çıkıyor bu sinir bozucu şu kamerayı tam netleştirecek ayarı bilmediğim için bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi....

kardeşim kamera yi açtığında biraz bekleyeceksin kamera önce bir ortam i tarasin ..kameranın özelliği o .. sorun yok yani.. bir yönden senin için daha iyi. amacı sana daha kaliteli fotoğraflar sunmak..:)

serverus.alper

serverus.alper

Üye
    Konu Sahibi
saolun verdiğiniz bilgiler icin. bu auto focus çıkaran kişiyi anlindan opucem Xd (anladınız )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt