Olumsuz olarak 16 GB sistem dosyaları dahil hafızası olması yani en azından 32 olsa idi micro SD desteklemese de gayet yeterli..16 gb yeter mi bilemiyorum tabii size
Batarya ömrü günümüz akıllı telefonlarında zaten az bu telefonda 1650 mAh batara var vasat sayılır..Bunun dışında işlemcisi iyi..1.5 ghz Qualcomm Snapdragon kullanıyor..s3 işlemci değil de s4 işlemci olması iyi bence s3 işlemcinin ne olacağı belli değil..Adreno 225 GPU kullanılıyor iyi bir GPU..8 mp kameraya sahip..Bunlar kısaca özellikleri..Sadece şunu belirtmek istiyorum son olarak: One S iyi bir telefon ama az önce de belirttiğim gibi s4 işlemcili olanını bulursanız alın s3 işlemcili olanlar henüz ne olacağı belli değil tavsiye etmem..Bunun için de sanırım yurt içinde yok tam bilemiyorum..s3 işlemcili olup olmadığını GHZ'sinden anlarsınız 1.7 ghz olan s3 dür 1.5 olan s4 dür..Yukarıda ben sana Adreno 225 GPU yazdım bunlar s4 işlemcili olanlar için geçerli bunu da belirteyim..s3 işlemcili olanı Adreno 220 kullanıyor ve s4 bulamaz isen Galaxy S2 ye yönelmeni tavsiye ederim..Çünkü 1.5 ghz MSM8260 Galaxy s2 işlemcisini geçemez bunu da ekleyeyim..s3 işlemcilerde şarj süresi s4 e göre doğal olarak az.Yeni mimari de değil bunun yanında yani MSM8260A değil.Kısacası HTC nin bozuk attığı söylenebilir bu işlemci çeşitleri ile.One S i anlatıyoruz ama bunun yanında tercih edilmemesinin yani az tercih edilmesinin bir nedeni de üretim problemleri sanırım 28 nm de üretildi..Umarım dediklerim yararlı olur..s4 işlemcili olanları iyidir ama Türkiye'de yok..Tekrar diyorum s3 işlemcili almaktansa s2 almak çok çok daha mantıklı olur..
eyvallah babacan bi internet sitesinde olumsuz yönleri olarak;
Harici hafıza desteği yok
Kamera tuşu yok
Pil kullanıcı tarafından değiştirilemiyor
Kamera arayüzü kullanışlı değil... gibi yorumlar yapılmış aslında diğer açtığım konulardada var hani 3 4 tane telefon arasında gidip geliyodum s2, one s, xperia s, one x (çok büyük diye vazgeçtim) şu anda heralde bu telefonlar arasında her yönyle s2 önde gidiyo. ama işte ondada şarj sorunu var.bu one x için üretilen veya s3 için üretilen şarjlı kılıflar var ama s2 için üretilen oldumu bilmiyorum ?