HTC ONE S hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hotboy_78

hotboy_78

Üye
    Konu Sahibi
HTC ONE S hakkında ?
sevgili maxicep üyeleri kardeşlerim. Htc One s hakkındaki olumlu olumsuz görüşleriniz nelerdir ? (Kavga etmeden D: )

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

61semih

61semih

Üye
olumsuz bir yanı cihaz olarak pek yok denilebilir.tabki kulanmadığım için net birşey söyleyemesemde performans bakımından iyi bir cihaz,malum tum akıllı telefonlardaki şarj sorunu var.bunun dışında tasarım bakımından hoş ama biraz uzun bir telefon.
şuanda alınabilecek en iyi androidli telefonlardan birisi.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Olumsuz olarak 16 GB sistem dosyaları dahil hafızası olması yani en azından 32 olsa idi micro SD desteklemese de gayet yeterli..16 gb yeter mi bilemiyorum tabii size :) Batarya ömrü günümüz akıllı telefonlarında zaten az bu telefonda 1650 mAh batara var vasat sayılır..Bunun dışında işlemcisi iyi..1.5 ghz Qualcomm Snapdragon kullanıyor..s3 işlemci değil de s4 işlemci olması iyi bence s3 işlemcinin ne olacağı belli değil..Adreno 225 GPU kullanılıyor iyi bir GPU..8 mp kameraya sahip..Bunlar kısaca özellikleri..Sadece şunu belirtmek istiyorum son olarak: One S iyi bir telefon ama az önce de belirttiğim gibi s4 işlemcili olanını bulursanız alın s3 işlemcili olanlar henüz ne olacağı belli değil tavsiye etmem..Bunun için de sanırım yurt içinde yok tam bilemiyorum..s3 işlemcili olup olmadığını GHZ'sinden anlarsınız 1.7 ghz olan s3 dür 1.5 olan s4 dür..Yukarıda ben sana Adreno 225 GPU yazdım bunlar s4 işlemcili olanlar için geçerli bunu da belirteyim..s3 işlemcili olanı Adreno 220 kullanıyor ve s4 bulamaz isen Galaxy S2 ye yönelmeni tavsiye ederim..Çünkü 1.5 ghz MSM8260 Galaxy s2 işlemcisini geçemez bunu da ekleyeyim..s3 işlemcilerde şarj süresi s4 e göre doğal olarak az.Yeni mimari de değil bunun yanında yani MSM8260A değil.Kısacası HTC nin bozuk attığı söylenebilir bu işlemci çeşitleri ile.One S i anlatıyoruz ama bunun yanında tercih edilmemesinin yani az tercih edilmesinin bir nedeni de üretim problemleri sanırım 28 nm de üretildi..Umarım dediklerim yararlı olur..s4 işlemcili olanları iyidir ama Türkiye'de yok..Tekrar diyorum s3 işlemcili almaktansa s2 almak çok çok daha mantıklı olur..

• Beğen
Tepkiler: hotboy_78
codblackops2

codblackops2

Üye
gene fatih :alkis bu arada 16 gb hafızası var ama sistem dosyalarıyla sana kullanabileceğin 12-13 gb düşüyor :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
gene fatih :alkis bu arada 16 gb hafızası var ama sistem dosyalarıyla sana kullanabileceğin 12-13 gb düşüyor :)
:kıskıs: ... Aynen öyle Android'in sistem dosyaları da çok benim dahili hafıza 10-11 gb bir şey yani..

amcalu1

amcalu1

Üye
12 gb hafıza olmasa mükemmel bir telefon

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
S4 işlemcili malesef ülkemizde yok.. One s aslında güzel cihaz ama htc one x e yaptığı gibi ona da yazık etti vence one s yerine galaxy s2 alabilirsin..

- - - Eklendi - - -

Fatih yanlışın var kardeşim 28 nm değil.. 28 nm olsa keşke :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
S4 işlemcili malesef ülkemizde yok.. One s aslında güzel cihaz ama htc one x e yaptığı gibi ona da yazık etti vence one s yerine galaxy s2 alabilirsin..

- - - Eklendi - - -

Fatih yanlışın var kardeşim 28 nm değil.. 28 nm olsa keşke :)
Bir yerde okumuştum 28 nm de üretilecek iken sonra değişmiş sanırım asıl şirket bırakmış NVIDIA ya..28 de üretildi mi bilemiyorum ama sanırım değişti. :)

hotboy_78

hotboy_78

Üye
    Konu Sahibi
Olumsuz olarak 16 GB sistem dosyaları dahil hafızası olması yani en azından 32 olsa idi micro SD desteklemese de gayet yeterli..16 gb yeter mi bilemiyorum tabii size :) Batarya ömrü günümüz akıllı telefonlarında zaten az bu telefonda 1650 mAh batara var vasat sayılır..Bunun dışında işlemcisi iyi..1.5 ghz Qualcomm Snapdragon kullanıyor..s3 işlemci değil de s4 işlemci olması iyi bence s3 işlemcinin ne olacağı belli değil..Adreno 225 GPU kullanılıyor iyi bir GPU..8 mp kameraya sahip..Bunlar kısaca özellikleri..Sadece şunu belirtmek istiyorum son olarak: One S iyi bir telefon ama az önce de belirttiğim gibi s4 işlemcili olanını bulursanız alın s3 işlemcili olanlar henüz ne olacağı belli değil tavsiye etmem..Bunun için de sanırım yurt içinde yok tam bilemiyorum..s3 işlemcili olup olmadığını GHZ'sinden anlarsınız 1.7 ghz olan s3 dür 1.5 olan s4 dür..Yukarıda ben sana Adreno 225 GPU yazdım bunlar s4 işlemcili olanlar için geçerli bunu da belirteyim..s3 işlemcili olanı Adreno 220 kullanıyor ve s4 bulamaz isen Galaxy S2 ye yönelmeni tavsiye ederim..Çünkü 1.5 ghz MSM8260 Galaxy s2 işlemcisini geçemez bunu da ekleyeyim..s3 işlemcilerde şarj süresi s4 e göre doğal olarak az.Yeni mimari de değil bunun yanında yani MSM8260A değil.Kısacası HTC nin bozuk attığı söylenebilir bu işlemci çeşitleri ile.One S i anlatıyoruz ama bunun yanında tercih edilmemesinin yani az tercih edilmesinin bir nedeni de üretim problemleri sanırım 28 nm de üretildi..Umarım dediklerim yararlı olur..s4 işlemcili olanları iyidir ama Türkiye'de yok..Tekrar diyorum s3 işlemcili almaktansa s2 almak çok çok daha mantıklı olur..

eyvallah babacan bi internet sitesinde olumsuz yönleri olarak;
Harici hafıza desteği yok
Kamera tuşu yok
Pil kullanıcı tarafından değiştirilemiyor
Kamera arayüzü kullanışlı değil... gibi yorumlar yapılmış aslında diğer açtığım konulardada var hani 3 4 tane telefon arasında gidip geliyodum s2, one s, xperia s, one x (çok büyük diye vazgeçtim) şu anda heralde bu telefonlar arasında her yönyle s2 önde gidiyo. ama işte ondada şarj sorunu var.bu one x için üretilen veya s3 için üretilen şarjlı kılıflar var ama s2 için üretilen oldumu bilmiyorum ?

El-CD

El-CD

Üye
16 gb dahili hafızadan geriyo 11 gb bırakıyo android :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya galaxy s2 al ya da one x diğerlerini ele direk

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Birde bunun beyaz olanı sorunluydu sanırım. Yada siyah sorunluydu hatırlamıyorum araştır onu :)

- - - Eklendi - - -

One s'in yani.

Uruloki

Uruloki

Üye
Fatihan dediklerine bende katılıyorum s2 al ve ya one x ki suan elimde dehşet bir cihaz bence neyse bunu gecelim büyük diyorsan s2 tavsiye ederim hem ucuz hem de destek devam ediyor hemde gayet iyi bir cihaz ayrıca 28 nm olayına gelirsek qualcomm un çalışanlarından biri sadece üretim bile yetişmedi daha teknolojiyi kurtulamadılar adreno 320 gibi sallama olay tamamen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt